Windows 8 Consumer Preview

In urma cu ceva timp, Microsoft anunta o posibila lansare undeva in februarie a versiunii beta pentru Windows 8, aceasta urmand sa fie disponibila publicului sub numele Windows 8 Consumer Preview. Cum ne aflam deja in februarie, nu este greu sa ne imaginam proportiile atinse de nerabdarea celor care abia asteapta sa puna mana pe versiunea beta a celui mai nou sistem de operare Windows, insa se pare ca acestia vor mai avea de suportat cateva zile (poate chiar saptamani).

Insa au aparut pe Internet destule leak-uri despre cum o sa arate Windows 8 Customer Preview, precum si cateva specificatii despre feature-urile noi incluse in sistem. Poate cea mai mare noutate este aceea ca Windows 8 nu va mai avea buton se Start.

win8consumer

Startorb-ul aparut pentru prima data in Windows 95 va fi inlocuit cu un “hot corner” care afiseaza thumbnai-luri pentru accesarea Desktopului si a ecranului de Start.

hot-corner

De asemenea, Windows 8 va avea si “charm-uri” situate intr-o bara in partea dreapta a desktopului, cu ajutorul carora putem naviga in sistem sau accesa setarile acestuia.

49947692

Alte noutati in Windows 8 Consumer Preview:

  • un set nou de iconuri
  • backgrounduri noi pentru pagina de Start
  • comenzi rapide (shortcut-uri) pe Charms Bar
  • nou template pentru meniul de aplicatii
  • ribbon imbunatatit
  • noua organizare a tastaturii virtuale

Mai multe informatii despre Windows 8 Consumer Preview vom afla, evident, atunci cand acesta va fi lansat, speram cat mai curand posibil, sau poate chiar mai devreme cu ajutorul unora dintre utilizatorii entuziasti.

STEALTH SETTINGS – Windows 8 Consumer Preview

Windows 8 Consumer Preview

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment