Windows Blue va fi oferit ca update gratuit in Windows Store

Veste buna pentru utilizatorii Windows 8: noul CFO al Microsoft, Tami Reller, a anuntat recent la conferinta JP Morgan Media & Telecom ca Windows Blue (sau 8.1, cum este numit oficial) va fi disponibil gratuit dupa lansare in Windows Store, ca update la cel mai nou sistem Windows. De asemenea, Reller a afirmat si ca versiunea RTM a Windows 8.1 va fi cel mai probabil completata in august, iar versiunea finala va fi disponibila publicului la sfarsitul lunii octombrie.

windows-blue

Pentru cei care nu stiu inca la ce noutati sa se astepte din partea Windows Blue, acesta va veni la pachet cu multe imbunatatiri si in ceea ce priveste customizarea sistemului de operare, cat si functionalitatea acestuia:

win-blue

  • mai multe background-uri disponibile pentru interfata moderna
  • buton de Start pentru accesarea Start Screen
  • aplicatii moderne noi, disponibile in mod default in Start Screen
  • posibilitate de rulare a pana la 4 aplicatii in modul snapping (side-by-side)
  • modul Kiosk ce va premite doar rularea unei singure aplicatii in sistem
  • optiunea de a boota direct in Desktop

Utilizatorii Windows 8 vor putea testa mare parte dintre aceste noi feature-uri dupa lansarea Windows 8.1 Preview, care va fi disponibila publicului incepand cu data de 26 iunie.

STEALTH SETTINGS – Windows Blue will be available as free update in Windows Store

Windows Blue va fi oferit ca update gratuit in Windows Store

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment