Microsoft anunta lansarea Windows 8 Consumer Preview pe 29 februarie

Asa cum spuneam si in articolul precedent, se stia deja ca Windows 8 Consumer Preview va fi lansat luna aceasta (adica februarie 2012), insa nu se stia data exacta a lansarii. Ei bine, Microsoft s-a decis sa faca lumina asupra acestui aspect, anuntand oficial ca lansarea Windows 8 Consumer Preview va avea loc pe 29 februarie, la congresul Mobile World care se va tine in Barcelona, Spania.

Desi foarte multi utilizatori se intreaba de ce Microsoft a ales un congres axat in principal pe tehnologia mobila pentru aceasta lansare, avand in vedere ca acest sistem de operare poate fi instalat atat pe computere cat si pe tablete (deci dispozitive mobile), cel mai probabil la MWC vor fi prezentate si tablete cu Windows 8 CP preinstalat. Asadar mister rezolvat.

windows-8-consumer-preview

In ceea ce priveste disponibilitatea pentru public a Windows 8 Consumer Preview, se pare ca acesta va putea fi downloadat imediat dupa lansare.

STEALTH SETTINGS – Microsoft announce Windows 8 Consumer Preview on February 29

Microsoft anunta lansarea Windows 8 Consumer Preview pe 29 februarie

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment