Microsoft anunta lansarea Windows 8 Consumer Preview pe 29 februarie

Asa cum spuneam si in articolul precedent, se stia deja ca Windows 8 Consumer Preview va fi lansat luna aceasta (adica februarie 2012), insa nu se stia data exacta a lansarii. Ei bine, Microsoft s-a decis sa faca lumina asupra acestui aspect, anuntand oficial ca lansarea Windows 8 Consumer Preview va avea loc pe 29 februarie, la congresul Mobile World care se va tine in Barcelona, Spania.

Desi foarte multi utilizatori se intreaba de ce Microsoft a ales un congres axat in principal pe tehnologia mobila pentru aceasta lansare, avand in vedere ca acest sistem de operare poate fi instalat atat pe computere cat si pe tablete (deci dispozitive mobile), cel mai probabil la MWC vor fi prezentate si tablete cu Windows 8 CP preinstalat. Asadar mister rezolvat.

windows-8-consumer-preview

In ceea ce priveste disponibilitatea pentru public a Windows 8 Consumer Preview, se pare ca acesta va putea fi downloadat imediat dupa lansare.

STEALTH SETTINGS – Microsoft announce Windows 8 Consumer Preview on February 29

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment