A venit iarna pe Google.com!

Daca v-ati plictisit de umezeala de afara din ultimele zile si va doriti putina zapada, Google va indeplineste dorinta, cel putin pe monitoare. :)

Se pare ca Google si-a facut un obicei in a ascunde mici surprize pentru utilizatori in motorul de cautare, si dupa succesul pe care l-au avut cudo a barrell roll luna trecuta, s-a gandit ca n-ar strica si ceva tematic, de iarna. Ultima “isprava” aduce zapada in casele tuturor celor care fac cautari dupa “let it snow” pe Google.com: cautarea nu va returna doar rezultate cu diverse interpretari/videoclipuri al cunoscutului colind cantat de Frank Sinatra, Dean Martin sau Andy Williams, ci va incepe si sa ninga pe ecranele pe care mai apoi le va ingheta.

let-it-snow-on-google

Pentru a curata gheata de pe pagina de cautare puteti fie sa folositi mouse-ul, fie (mai rapid) sa folositi direct butonul Defrost, afisat in locul butonului de Search.

Nota: Daca vreti sa mai descoperiti si alte trucuri Google, tastati “tilt” in bara de Search, sau tastati “google gravity” si dati click pe I’m feeling lucky (daca aveti Google Instant predictions activat, intrati in Settings – in coltul din dreapta-sus a paginii de cautare – si setati OFF, apoi dati Save), sau cautati “find Chuck Norris” tot cu I’m feeling lucky. Enjoy! :)

STEALTH SETTINGS – Winter comes to Google.com!

A venit iarna pe Google.com!

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment