Rulati aplicatii Android in Windows 8 cu BlueStacks

Utilizatorii Windows 8 pot acum sa ruleze orice aplicatie Android pe computerele din dotare prin intermediul aplicatiei BlueStacks.

bluestacks_windows_8

BlueStacks pentru Windows 8 este (cel putin asa sustin developerii acestuia) mult mai stabila (aplicatia este optimizata pentru tabletele Microsoft Surface Pro, dar poate fi folosita fara probleme si de ceilalti utilizatori Windows 8) si le permite utilizatorilor sa ruleze fullscreen, si cu o viteza decenta, aplicatiile Android preferate (daca aceasta afirmatie este sau nu adevarata nu ramane decat la aprecierea utilizatorilor care testeaza aceasta aplicatie). In cazul in care considerati ca nu aveti destule aplicatii in Windows Store (undeva in jurul a 35.000), atunci puteti sa va largiti putin orizontul selectand aplicatiile dvs preferate pentru Android dintr-un numar de peste 750.000 existente la ora actuala.

android-app

In plus, BlueStacks le permite utilizatorilor sa sincronizeze via Cloud Connect (aplicatie disponibila in Google Play) aplicatiile instalate si folosite de acestia pe dispozitivele cu Android din dotare.

cloud-connect

O alta caracteristica a BlueStacks pentru Windows 8 este integrarea aplicatiilor Android in interfata moderna, acestea afisand tile-uri in Start Screen, asemanatoare cu ale aplicatiilor moderne instalate din Windows Store.

bluestacks-android-apps-windows-8

Pana in prezent, BlueStacks a fost downloadat de peste 5 milioane de utilizatori Windows si Mac OSX si se pare ca numarul acestora creste pe zi ce trece, mai ales dupa intelegerea dintre developeri si diverse OEM-uri de a include emulatorul intre aplicatiile preinstalate in sistemele de operare.

Download BlueStacks pentru Windows 8.

Nota: Utilizatorii Windows 7, Windows Vista  si Windows XP pot downloada o versiune beta a aplicatiei de aici.

STEALTH SETTINGS – Run Android apps in Windows 8 with BlueStacks

Rulati aplicatii Android in Windows 8 cu BlueStacks

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment