Administreaza telefonul cu Android din Windows cu SnapPea

Daca sunteti in cautarea unei modalitati simple si eficiente de administrare a telefonului cu Android OS din Windows, atunci neaparat trebuie sa incercati SnapPea.

snappea_top

SnapPea este o aplicatie pentru Windows care le permite utilizatorilor Android sa-si administreze smartphone-urile sau tabletele folosind computerul din dotare. Cu ajutorul SnapPea, puteti sa faceti backup datelor de pe telefonul mobil (pentru ca apoi sa le restaurati tot prin SnapPea, daca este cazul), puteti organiza/edita/muta/previzualiza pozele, muzica, videoclipurile, contactele si mesajele fara prea multa bataie de cap. In plus, permite instalarea de aplicatii Android direct pe telefon, fara a fi necesara selectarea acestora din Google Play.

snappea-home

Inca un mare plus pentru SnapPea (cu toate ca s-a mai auzit de acest feature si la alte managere, pentru Android sau alte sisteme de operare mobile), utilizatorii pot trimite mesaje text catre orice numar de telefon direct de pe desktop (avantaj pentru cei care inca isi mai incurca degetele pe tastatura touch).

send-message

Conexiunea dintre telefon si Windows se poate face fie prin cablu USB (telefonul trebuie neaparat sa aiba modul USB Debugging activat, deoarece trensferul sa face prin ADB), fie prin WiFi (caz in care trebuie instalata in telefon aplicatia SnapPea din Google Play).

Download SnapPea for Windows

STEALTH SETTINGS – Manage your Android Phone from Windows with SnapPea

Administreaza telefonul cu Android din Windows cu SnapPea

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment