Dezinstaleaza complet programe Antivirus si Internet Security cu AppRemover

Atunci cand inlocuim programul Antivirus in Windows, de cele mai multe ori este necesara folosirea unui uninstaller special, pus la dispozitie (in cele mai multe cazuri) chiar de catre compania producatoare a antivirusului respectiv, pentru ca anumite fisiere sau setari ale antivirusului inlocuit sa nu cauzeze conflicte cu noul antivirus, iar acesta din urma sa nu poata oferi protectia optima pentru sistem.

Daca obisnuiti sa testati diverse programe antivirus, ceea ce duce la inlocuirea acestora destul de des, cel mai simplu este sa folositi o singura aplicatie pentru dezinstalarea antivirusilor si a programelor de Internet Security din sistem. AppRemover este o astfel de aplicatie, care permite utilizatorilor Windows sa dezinstaleze complet cele mai populare programe antivirus cu doar cateva click-uri de mouse. In plus, AppRemover poate fi folosita si pentru a curata o dezinstalare incompleta sau esuata, pentru a evita erorile de sistem, si dezinstaleaza inclusiv programe antivirus care sunt protejate de parole.

appremover

AppRemover este compet gratuita, nu necesita instalare (este aplicatie portabila), si suporta majoritatea programelor antivirus existente la ora actuala pe piata, inclusiv Avira, Avast, AVG, Bitdefender, BullGuard, ClamWin, ESET, F-Secure, GDATA, IObit, K7 Computing, Kaspersky, Kingsoft, Lavasoft, McAfee, Microsoft Essentials, MicroWorld, Norman, Panda, PC Tools, Quick Heal, Symantec, TrendMicro, TrustPort si Webroot. Pentru o lista completa a antivirusilor suportati, vizitati acest link.

Cum functioneaza AppRemover?

  • rulati aplicatia si dati click pe butonul Next
  • in functie de task-ul pe care doriti sa il opereze aplicatia, selectati Remove Security Application sau Clean Up a Failed Uninstall, apoi dati click pe Next

remove-security-application

  • in cazul in care ati selectat Remove Security Application, asteptati ca AppRemover sa scaneze computerul pentru a identifica antivirusul instalat in sistem

scanning-for-antivirus

  • apoi selectati antivirusul si dati click de doua ori pe Next pentru a dezinstala programul

uninstall-antivirus

Atentie! AppRemover nu poate dezinstala Windows Defender, deoarece acesta este parte integrata in sistemul de operare Windows.

Nota: Aplicatie compatibila cu Windows XP, Windows Vista, Windows 7 si Windows 8 (32 sau 64 biti).

STEALTH SETTINGS – Completely uninstall Antivirus and Internet Security Software with AppRemover

Dezinstaleaza complet programe Antivirus si Internet Security cu AppRemover

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment