Deschide link-uri in modul Private Browsing in Firefox folosind meniu click-dreapta

Dese ori, atunci cand navigam pe Internet, ne punem problema daca intimitatea (privacy) ne este respectata. Pentru a proteja interesele utilizatorilor, majoritatea web-browserelor au adaugat optiunea de navigare In Private/Incognito.

Utilizatorii Firefox au posibilitatea de a activa modul In Private din setarile browserului ori de cate ori doresc sa viziteze pagini web care ar putea sa “sustraga” informatii presonale despre vizitatori. Insa navigarea In Private nu este recomandata permanent, mai ales pentru utilizatorii care viziteaza frecvent site-uri pe care au create conturi, iar activarea si dezactivarea acesteia in astfel de cazuri poate deveni iritanta (mai ales daca suntem contra-timp) sau poate fi uitata complet.

firefox-privacy

Open In Private Browsing Mode este un add-on pentru Firefox care permite utilizatorilor sa deschida diverse link-uri in modul In Private direct din meniul de click-dreapta, fara a avea activata dinainte optiunea respectiva.

install-open-in-private

De exemplu, daca avem o fereastra Firefox deschisa, cu mai multe tab-uri active, iar navigarea privata nu este activata, putem deschide un link in modul private browsing intr-o noua fereastra dand click-dreapta pe link si selectand Open Link in Private Browsing Mode.

in-private-context-menu 

Download Open Link in Private Browsing Mode (Firefox Add-on)

Dand click pe butonul de Back in fereastra deschisa in modul In Private, vom fi avertizati ca Firefox nu va pastra nici un fel de istorie pentru cautari, pentru paginile/siteurile accesate, pentru download-urile facute, cookies sau fisiere temporare.

private-browsing

De asemenea este specificat si cum putem opri modul de navigare In Private (dati click pe Tools in Menu bar si selectati Stop Private Browsing din meniul afisat).

stop-private-browsing

Nota: Menu Bar in Firefox poate fi activata din Options (Firefox > Options > Menu Bar)

STEALTH SETTINGS – Open links in Private Browsing Mode in Firefox using Right-Click Menu

Deschide link-uri in modul Private Browsing in Firefox folosind meniu click-dreapta

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment