Speed Dial Add-on – Site-urile favorite la distanta de-o tasta [Firefox]

Fiecare internaut are un anumit numar (mai mare sau mai mic) de site-uri favorite dintre care cel putin 2 sau 3 sunt accesate ori de cate ori interactioneaza cu un gadget cu conexiune la internet. Evident, aceste site-uri (cele 2-3 principale + restul favoritelor) sunt stocate in Bookmark si sortate in functie de preferinte sau importanta (privilegiatele facandu-si loc in loja V.I.P.-urilor, Bookmark Toolbar), tinute la indemana pentru orice eventualitate. Long live Bookmark! :)

Ca sa simplifice si mai mult lucrurile, Firefox a pregatit pentru userii sai un add-on care “ascunde” site-urile preferate ale acestora sub tastatura, dandu-le acestora posibilitatea sa creeze speed dial-uri personalizate. Site Launcher este usor de folosit si are o interfata simpla, customizabila. Combinatia de taste Ctrl + [Space] afiseaza o fereastra in care sunt listate numele site-urilor selectate de useri pt speed dial, precum si tastele  (shortcut-urile) care au fost atribuite acestora.

site_launcher

Caracteristici Site Launcher:

  • Shortcut-urile sunt customizabile, userul avand posibilitatea sa schimbe site-urile de cate ori are chef :)
  • Pot fi adaugate oricat de multe site-uri vrea userul
  • Orice tasta poate fi asociata cu un site, indiferent de caracter (nu exista limite doar pt tastele a-z si/sau 0-9)
  • Site Launcher poate fi setat ca home page
  • Site-urile de pe speed dial pot fi deschise in tab nou sau in tab-ul curent, in functie de preferinta userului
  • Shortcut-urile pot fi aranjate manual in Launcher in ordinea pe care o doreste userul
manage_launcher launcher_options

Pentru customizare, dati click pe Site Launcher in Menu Bar si selectati Manage Shortcuts din meniul afisat. In cazul in care memorati tastele shortcut pentru site-urile speed dial, acestea pot fi accesate fara a mai deschide Site Launcher, folosind direct combinatia de taste Alt + Shift + [Shortcut].

Enjoy! ;)

Speed Dial Add-on – Site-urile favorite la distanta de-o tasta [Firefox]

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment