How To Lock / Unlock Laptop Keyboard on Windows 8 / 8.1

O chestie interesanta de care nu am stiut pana azi. Pe un laptop (testat pe un notebook Toshiba) cu Windows 8.1 tastatura poate fi blocata total si deblocata cu ajutorul unei combinatii de taste. Windows Keyboard Shortcut.

lock-unlock-keyboard-notebook copy

Putin ciudat este faptul ca o tastatura de laptop blocata se poate debloca dintr-o combinatie de taste. Tot ce trebuie sa facem este sa apasam simultan tastele: CTR + ALT + L pentru a o debloca.

Exista si cazuri in care tastatura poate fi debocata din cauza unor probleme hardware sau de drivere. In aceste cazuri se recomanda fie conectarea unei tastatuti externe pana la remedierea problemei, fie conectarea la laptop-ul cu tastatura blocata, printr-un program de remote control. TeamViewer de exemplu.

How To Lock / Unlock Laptop Keyboard on Windows 8 / 8.1

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

4 Comments

    • oh iya dan juga setelah saya coba menekan ctrl+alt+L dengan lama, yang tertulis cuman huruf L. tidak bisa yang lain

  • salut.am o mica problema cu facebook de pe telefon ma pot conecta fara probleme dar de pe laptop imi cere autentificare ….
    Care credeti ca ar fi problema???
    merci de ajutor

Leave a Comment