How To Lock / Unlock Laptop Keyboard on Windows 8 / 8.1

O chestie interesanta de care nu am stiut pana azi. Pe un laptop (testat pe un notebook Toshiba) cu Windows 8.1 tastatura poate fi blocata total si deblocata cu ajutorul unei combinatii de taste. Windows Keyboard Shortcut.

lock-unlock-keyboard-notebook copy

Putin ciudat este faptul ca o tastatura de laptop blocata se poate debloca dintr-o combinatie de taste. Tot ce trebuie sa facem este sa apasam simultan tastele: CTR + ALT + L pentru a o debloca.

Exista si cazuri in care tastatura poate fi debocata din cauza unor probleme hardware sau de drivere. In aceste cazuri se recomanda fie conectarea unei tastatuti externe pana la remedierea problemei, fie conectarea la laptop-ul cu tastatura blocata, printr-un program de remote control. TeamViewer de exemplu.

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

4 thoughts on “How To Lock / Unlock Laptop Keyboard on Windows 8 / 8.1”

  1. salut.am o mica problema cu facebook de pe telefon ma pot conecta fara probleme dar de pe laptop imi cere autentificare ….
    Care credeti ca ar fi problema???
    merci de ajutor

    Reply

Leave a Comment