Micro-hoo! sau Alianta impotriva Google Search

In urma cu doua zile, Microsoft si Yahoo! au facut publica, printr-un comunicat de presa, finalizarea afacerii Search-Engine, la aproape jumatate de an de cand aceasta a fost (pre)conceputa. Totodata, cele doua mari companii si-au anuntat (si afisat cu optimism) increderea ca noul motor de cautare hibrid ce va rezulta din reproducerea Yahoo! Search Engine si Bing va fi unul cu bataie lunga, convingator si capabil sa ofere utilizatorilor sai inovatie, rezultate reale si mai multa calitate.

 micro_hoo

Intelegerea Micro-hoo! presupune dobandirea unei licente exclusive a Microsoftului asupra principalelor tehnologii de cautare pe care le are (cel putin asa sustine) Yahoo!, aceste urmand sa fie integrate in cel mai recent infiintat competitor Google Search, Bing.

Ramane de vazut daca Micro-hoo! va avea succes si daca Google se va clatina sub amenintarea noii aliante create, insa pana atunci un singur lucru este evident: la orice intrebare raspunsul este Google ;).

Micro-hoo! sau Alianta impotriva Google Search

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment