WordPress CMS – e-ivory.ro

Pentru cei care se gandesc ca WordPress este o singura platforma pentru bloguri, avem o veste buna. Pe langa principalele atuuri : optimizare (SEO) si fiabilitate, WordPress-ul va permite sa creati un design asa cum il doriti dvs. iar functiile de PHP, plugin-urile si combinatiile cu alte scripturi va permite sa transformati platforma de blog intr-un veritabil CMS (Content Management System). Este un sistem foarte flexibil.

Cel mai bun exemplu de CMS / WordPress este un mic catalog online cu rochii de mirese, rochii de seara si accesorii pentru doamne si domnisoare: e-ivory.ro.

ivory

Simplu, usor de gasit categoriile principale (rochii de mirese, rochii de seara (pentru Revelion, Craciun) si accesorii), usor de navigat catre paginile de produs (codurile rochiilor) si usor de administrat. Fiecare rochie / accesoriu adaugat este un “post” pe “blog”.

Daca doriti sa dezvoltati un catalog similar si aveti nevoie de detalii (tehnice), lasati un comentariu.

e-ivory.ro

How to » Playground » WordPress CMS – e-ivory.ro

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent. Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment