Download Panda Cloud Antivirus 1.0 [Free Antivirus Edition]

Daca sunteti in cautarea unui antivirus eficient, dar care sa nu se remarce si printr-un consum ridicat de resurse, care sa aiba proprietatile unui antivirus profesional, dar sa fie gratuit… ei bine, cautarea a luat sfarsit. Unii ar spune ca un astfel de antivirus nu exista si ca probabil ar trebui sa “coborati cu picioarele pe pamant”. Noi spunem ca ceea ce cautati este noul antivirus – editie gratuita – a celor de la Panda Software (lansat cu ocazia celei de-a 20-a aniversari a companiei) Panda Cloud Antivirus 1.0.

Panda_Cloud_Antivirus pca_scan

Panda Cloud Antivirus are la baza o noua tehnologiecloud computing – care permite virtualizarea serviciilor de securitate ale acestuia (scanarea fisierelor prin intermediul Internetului, folosind informatii din online), in modul acesta protejand sistemul de infectii si atacuri malware (virusi de orice tip, spyware, trojani, rootkits etc.) fara a avea un consum ridicat de resurse (light antivirus). De asemenea nu are nevoie de update-uri, fiind conectat in permanenta (prin remote) la servere, ceea ce ii asigua acces la orice informatie noua despre virusi sau definitii ale acestora.

Pentru a putea utiliza acest antivirus la capacitatea sa maxima, trebuie sa aveti o conexiune stabila (de preferat si rapida) la Internet, insa si o utilizare offline va poate asigura securitatea sistemului datorita stocarii informatiilor despre virusi in local cache.

pca_results

Download Panda Cloud Antivirus & secure your system!

Nota: Panda Cloud Antivirus este compatibil cu Windows XP, Windows Vista si Windows 7, versiunile 32-biti si 64-biti.

Download Panda Cloud Antivirus 1.0 [Free Antivirus Edition]

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment