Disable Windows Defender (anti spyware & trojan remover) in Windows 7

Odata cu lansarea Windows Vista, in sistemul de operare a aparut si un nou tool / aplicatie de securitate, mentinuta de Microsoft si in noul Windows 7.

Windows Defender este un serviciu al Windows care sa va tina sistemul ferit de atacurile spyware & trojans. Acest serviciu este indicat sa ruleze pe toate PC-urile care nu au un anti-virus instalat sau care au un anti-virus slabut.

Folosind Kaspersky Anti-Virus 2009, am realizat ca Windows Defender este un serviciu care ruleaza degeaba pe sistemul meu, si am decis sa-l dezactivez permanent.
Pentru a verifica daca Windows Defender ruleaza pe PC-ul nostru, deschidem Windows Task Manger si cautam in tab-ul “Services“, WinDefend.

windows-defender-services Cum dezactivam Windows Defender in Windows 7.

1. In bara de Start -> “Search programs and files” tastati “defender“, selectati Windows Defender si apasati Enter.

win-defender

2. Click pe Tools.

Windows Defender Tools

3. Click pe Options.

Tools and Settings - Option

4.   In urmatorul screen care se deschide, mergeti in meniul din partea stanga si faceti click pe  Administrator , debifati casuta din dreptul “Use this program” si apasati butonul Save.

disable windows defender

5. Windows Defender a fost dezactivat.

wdd

Close. :)

How to » AntiVirus & Security » Disable Windows Defender (anti spyware & trojan remover) in Windows 7

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent. Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment