Windows 7 Starter Edition nu va mai avea limita de 3 aplicatii deschise simultan

Din ce in ce mai des tras de maneca pentru una sau alta (a se vedea data lansarii Windows 7 final si recenta lansare catre publicul larg a Windows 7 RC), se pare ca Microsoftul lasa la el la fiecare strangere de mana… Mai nou s-a renuntat la limita de 3 aplicatii deschise simultan pentru Windows 7 Starter Edition (editia cea mai “saraca”, pentru netbook-uri).

win7_starter

Microsoft to remove 3 app limit from Windows 7 Starter . No word yet on whether the other lame limitation–the bizarre inability to change the desktop wallpaper–will be fixed as well. To be honest, this is a bigger issue than the 3 app limit, which sounds horrible but doesn’t actually come up all that often if at all.

Asadar, ce-ar mai fi? S-a confirmat si faptul ca cei 500 de testeri inscrisi in programul de feedback al Windows 7 vor primi licenta moka, iar luna viitoare Microsoft va face public si care vor fi preturile noului sistem de operare (in functie de versiune). Ramane de vazut cate “strangeri de mana” va mai avea Microsoft. :)

How to » Tech News » Windows 7 Starter Edition nu va mai avea limita de 3 aplicatii deschise simultan

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment