Download: Kaspersky Internet Security 2009 – FREE?!

Se pare ca Kaspersky Lab au luat ca exemplu Microsoft, atunci cand au decis sa ofere gratuit, pana la sfarsitul anului, anti-virusul pentru Windows 7.

kaspersky anti-virus 8.0 for windows workstations

Aceasta decizie a Kaspersky, de a oferi licenta beta gratuita, este binevenita pentru utilizatori care nu sunt clienti ai Kaspersky. Partea mai ciudata este pentru utilizatorii care si-au cumparat licente de Kaspersky si care trebuiesc prelungite pana la finalul anului. Este cunoscut faptul ca Kaspersky ofera licente pe perioade limitate. 
Eu am cumparat o licenta de Kaspersky Anti-Virus, in urma cu aproape un an. Data expirarii key-ului de licenta este undeva la sfarsitul lunii viitoare. Cand am instalat Kaspersky Anti-Virus Beta pentru Windows 7, am avut o mica surpriza.

Incorrect Activation Code.

kasperskyAm contactat supportul de la Kaspersky Lab si le-am spus ca am o licenta cumparata de la ei si as vrea sa o activez pe Windows 7 / Kaspersky Anti-Virus 8.0 Beta.
Raspuns:

Hello,
We are not support Windows 7 before official release of this OS.
Best regards,
Kaspersky Lab Support Team

Bun asa. Ei nu ofera suport  pentru  Windows 7, iar noi nu mai prelungim licentele pana la lansarea versiunii finale. Mai exact, Kaspersky Anti-Virus este gratuit pentru toti utilizatorii pana la sfarsitul anului. Din cate am inteles, Kaspersky Anti-Virus pentru Windows 7, este compatibil si pe Windows XP & Vista. :)
Ma intreb care utilizator de Windows 7 va mai cumpara KAV pana la finalul anului.

Download: Kaspersky Anti-Virus 2009

Kaspersky Anti-Virus 8.0 pentru Windows Workstations (Beta), este o solutie completa de securitate (Anti-Spam, Anti-Malware, Anti-Virus, Anti-Spy si Firewall) pentru PC-urile / laptop-urile cu Windows 7.

How to » Downloads » Download: Kaspersky Internet Security 2009 – FREE?!

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent. Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment