Kaspersky 2009 vs Windows 7 RC [Anti-Virus Fix]

Desi eram convins ca aveam instalat un antivirus bun (Kaspersky AV 2009)  pentru Windows 7 RC, sistemul de alerte al Windows,  arata altceva:

sys message

Kaspersky Anti – Virus 2009 ruleaza, dar problemele de compatibilitate cu Windows 7 RC 7100, sunt evidente…

kaspersky - windows 7

Nu cred ca am reusit sa prind vreun virus pana acum, chiar daca mesajele de avertizare indica o incompatibilitate. Au fost detectate arhive virusate, site-uri, mail-uri (via Office Outlook) . Toate modulele anti-virusului au fost testate si toate au raspuns bine.

Pentru utilizatorii de Windows 7 RC Build 7100, solutia de securitate de la Kaspersky, ramane: Kaspersky Anti-Virus (technical preview)  pentru Windows 7.
Kaspersky Anti-Virus pentru Windows 7 este o solutie de securitate complexa (mai avansata decat KAV 2009),  pentru PC-urile care ruleaza Windows 7. Acest prototip cuprinde pe langa antivirus, cateva solutii de securitate din Kaspersky Internet Security 2009. Firewall-ul (Kaspersky Anti-Hacker) si filtrul anti-spam sunt doar doua componente importante ale KAV pentru Windows7. Au fost aduse imbunatatiri vizibile  la motorul de scanare si la Heuristic Analyzer. Heuristic Analyzer este un modul care blocheaza si stocheaza intr-o carantina fisierele suspecte / necunoscute, ele urmand a fi analizate in cadrul Kaspersky Lab.

Download: Kaspersky Anti-Virus 2009 (8.0) pentru Windows 7. kaspersky.com/windows7

Urmeaza sa dezinstalam Kaspersky AV 2009 si sa testam KAV pentru Windows 7. Revenim. :)

How to » AntiVirus & Security » Kaspersky 2009 vs Windows 7 RC [Anti-Virus Fix]

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent. Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment