Yahoo! 360 (Beta) isi da duhul. Vesnica pomenire.

Nici nu a iesit din Beta si deja i se pune cruce. Yahoo! 360 a fost unul dintre cele mai de succes sisteme de blogging (pe langa altele)… la vremea lui. Adica cu vreo 3-4 ani in urma, pana sa creasca popularitatea platformelor WordPress sau Blogger.

360-beta_

Incet incet userii au migrat spre taramuri mai flexibile, autonome, mult mai customizabile, lasand in paragina profilele de pe 360. Si s-a ajuns la asta:

Dear Yahoo! 360° customer,

We will be officially closing Yahoo! 360° on July 13, 2009, to focus our efforts on making your new profile on Yahoo! the place where you connect with the people who matter to you most. As a result, you will need to move your 360° information to your new profile before this date. After July 12, 2009, your content on Yahoo! 360° will no longer be accessible.

So, the show is over. Detalii aici. Am vizitat profilul de pe Yahoo!, si, parere proprie si personala, arata jalnic. 360-ul avea haine de schimb si era mai bine asezat in pagina. In plus, e vorba si de obisnuinta. Si la ce iti foloseste un profil pe Yahoo!?

Si, in loc de concluzie, oare ce proiect Yahoo! mai are zilele numarate?

How to » Internet » Yahoo! 360 (Beta) isi da duhul. Vesnica pomenire.

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment