Windows Live Writer pentru Windows Mobile

Putini sunt cei care nu stiu ce este si care nu folosesc Windows Live Writer, cel mai popular desktop client pentru blogging, marca Microsoft. De fapt, WLW este singurul client de blogging care suporta mai multe platforme (tot de blogging…) cum ar fi WordPress-ul, Blogspot-ul (sau Blogger), Live Journal etc.

Pentru utilizatorii “in miscare” ai acestui client de blogging avem o veste foarte buna, avand in vedere ca recent, la cererea Microsoft Cehia, cei de la CodePlex (Open Source Community) au lansat versiunea Beta a Windows Live Writer-ului pentru Windows Mobile. Aceasta versiune este compatibila cu Windows Mobile 6 sau versiuni mai noi si, desi este, momentan, dat fiind statutul de  Beta, suporta doar limbile ceha si engleza.

wlw_m1wlw_m2
wlw_m3wlw_m4

WLW pentru Windows Mobile nu are nevoie de instalare, fiind de ajuns sa rulati fisierul .exe pentru a putea sa va scrieti articolele de pe telefonul mobil, de oriunde ati fi. In plus, are o interfata clean si este usor de folosit .

Download Windows Live Writer pentru Windows Mobile.

Nota: Windows Live Writer pentru Windows Mobile nu este o aplicatie oficiala Microsoft.

Pasionat de tehnologie, scriu cu plăcere pe StealthSettings.com începând cu anul 2006. Vei găsi scrise de mine, articole despre sistemele de operare Windows, Linux, macOS, dar și despre platforme web precum WordPress și WooCommerce

How to » Downloads » Windows Live Writer pentru Windows Mobile

Leave a Comment

Best tutorials in your language:
EN - DE - DA - FR - ES - IT - PT - NL - NO - FI - SV - PL - HR - SL - CS - SK - TR - EL - LV - ET - LT - BG - UK - RU - HU - ID - VI - HI - JA - KO - TH - ZH-CN - ZH-TW - IW - AR