Destination Folder Access Denied [Windows Vista]

Ati observat ca unele foldere ale sistemului de operare Windows Vista nu pot fi accesate. Mai exact, atunci cand doriti sa vedeti sau sa modificati continutul unui folder suteti intampinat de un mesaj care va spune ca nu aveti acces pentru a deschide/modifica acel folder. O parte a fisierelor si folderelor sistemului Windows Vista cer sa aveti privilegii speciale (de administrator) ca sa le puteti accesa.

access_denied_vista
Aceasta restrictie poate deveni stresanta si cea mai simpla metoda ca sa scapati de ea este un hack de registrii care sa va dea privilegii administrative pe user-ul dvs.

1. Download hack registrii.

2. Dezarhivati arhiva de mai sus si in folderul creat dati dublu-click pe InstallTakeOwnership.reg

Acum aveti acces liber la toate folderele protejate :) Daca doriti sa activati aceasta restrictie dati dublu-click pe RemoveTakeOwnership.reg

Pasionat de tehnologie, scriu cu plăcere pe StealthSettings.com începând cu anul 2006. Am o bogată experiență în sistemele de operare: macOS, Windows și Linux, dar și în limbaje de programare și platforme de blogging (WordPress) și pentru magazine online (WooCommerce, Magento, PrestaShop).

How to » Downloads » Destination Folder Access Denied [Windows Vista]
Leave a Comment