Au mai ramas putine zile pana la expirarea Windows 7 RC

Le reamintim celor care inca mai folosesc Windows 7 RC (build 7100) ca au ramas mai putin de 2 saptamani pana cand aceasta versiune va iesi din “garantie” (1 martie 2010) si va incepe sa se restarteze, fara nici un avertisment, la intervale de 2 ore (comportament identic cu cel insusit de Windows 7 Beta – build 7000 – inca din luna iulie a anului trecut). Apoi, incepand cu data de 1 iunie 2010 (adica mai tarziu cu 3 luni) backgroundul desktop-ului va capata – irevocabil – o frumoasa non-culoare neagra (echivalentul stampilei cu “expirat”).

Time

Windows 7 RC a fost facut public – si oferit ca download gratuit tuturor celor care doreau sa testeze aceasta noua versiune de Windows – in urma cu aproape 10 luni, la data de 30 aprilie 2009. Intre timp, pe 22 octombrie (tot 2009, bineinteles) a fost lansata versiunea finala Windows 7 GA (general availability), iar cei care doresc sa foloseasca in continuare sistemul de operare Windows 7 vor trebui sa achizitioneze licenta pentru una din versiunile Home Premium, Professional, Ultimate sau Enteprise (recomandata in special programatorilor IT sau firmelor din domeniu) – in functie de preferinte.

Au mai ramas putine zile pana la expirarea Windows 7 RC

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment