Instaleaza cu un singur click aplicatiile necesare dupa o reinstalare de sistem

Din diferite motive fiecare dintre noi ne reinstalam Windowsul din cand in cand. Ca e vorba de un virus care a facut ravagii sau de o problema de sistem, de o repartitionare sau chiar o schimbare de Windows, cel mai plictisitor proces este cel care urmeaza reinstalarii de sistem si anume cel de selectare si (re)instalare a aplicatiilor de zi cu zi – fara de care nu putem “supravietui” – mai ales ca acestea nu pot fi instalate in acelasi timp ci trebuie sa asteptam instalarea uneia pentru a trece la urmatoarea.

Daca va numarati printre cei care urasc sa piarda o parte din pretiosul lor timp cu reinstalarea programelor, Ninite va vine in ajutor, instaland pentru voi aplicatiile pe care le veti selecta din lista de freeware (si doar pentru uz personal) disponibila pe www.ninite.com. Astfel, in timp ce Ninite instaleaza aplicatiile dorite, puteti sa va petreceti timpul facand ceva util (cum ar fi numaratul oitelor sau a cailor verzi pe pereti :P).

Dupa ce ati selectat programele pe care doriti sa le instalati pe sistemul dvs, proaspat reinstalat, dati click pe Get Installer – butonul mare si verde pozitionat la sfarsitul listei. Ninite va crea un installer pentru dvs care va downloada si va instala toate aplicatiile selectate din lista afisata (click Save file in fereastra de download aparuta pe monitor).

ninite_installer

Dupa ce installerul Ninite va fi downloadat in computerele dvs, dati dublu-click pe acesta pentru a-l lansa. Vor fi downloadate si apoi instalate toate aplicatiile pe care le-ati selectat.

installing_apps

Asadar, data viitoare cand veti instala un Windows, nu va mai faceti griji pentru timpul pe care il papa instalarea aplicatiilor de care aveti nevoie si lasati Ninite sa faca treaba in locul dvs. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Total
0
Shares
Previous Article

Au mai ramas putine zile pana la expirarea Windows 7 RC

Next Article

Change or Recover Apps Missing Icons (ex. Opera)

Users searching for:

microsoft deny ninite, تثبيت تطبيقات بنقرة واحدة , ติดตั้งโปรแกรมดาวโหมกระหน่ำ,
Total
0
Share