Glass Command Prompt & Notepad [Windows 7 Download]

Daca aveti instalat Windows 7 si placa video a PC-ului dvs. accepta Aero (efectul de sticla transparenta), atunci toate noile elementele Windows-ului ar trebui sa fie transparente. Desi Windows 7 a venit cu modificari majore de grafica in comparatie cu Windows XP, la grafica Command Prompt-ului si Notepad-ului, Microsoft nu a schimbat nimic, cu exceptia marginilor transparente care apar la toate aplicatiile si ferestrele deschise.

Iata cum arata notepad-ul si cmd-ul pe Windows 7….

windows 7 notepad cmdFoarte multi utilizatori de Windows 7 folosesc in mod frecvent aceste doua utilitare si credem ca ar fi mai interesant daca ele ar arata … Windows 7 style ;)

komalo si theking9794 , au reusit sa dea un plus de imagine acestor doua elemente ale Windows 7. Au transformat interfata grafica default a Notepad si CMD, intr-o interfata  grafica Aero total transparenta.
Iata rezultatul muncii lor… Glass Notepad & Glass CMD

Glass CMD & Notepad

Pentru a utiliza si dvs. acest nou stil grafic, este suficient sa descracati aplicatiile si rulati executabilele lor. Fara instalare.

Download Glass Notepad – via deviantart

– dezarhivati fisierul descarcat de pe deviantart.com si rulati Notepad.exe.

Download Glass CMD – via deviantart

– aceasta aplicatie a fost creata pentru Windows Vista, dar poate fi utilizata fara probleme si pe Windows 7. Rulati aplicatia Glass CMD apoi deschideti CMD-ul normal (Run… cmd)

Glass Command Prompt & Notepad [Windows 7 Download]

About the author

Stealth L.P.

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent.
Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.