Cum refacem icon-ul Show Desktop din Quick Launch toolbar , daca a fost sters ?

Personal, am reusit performanta sa sterg Show Desktop, din Quick Launch si a fost cam stresant, pentru ca eram obisnuit sa folosesc "show desktop" , cand aveam multe ferestre deschise.

Pictograma "Show Desktop" , nu este un program obisnuit de comenzi rapide. Pentru a reface aceasta pictograma "show desktop" (afisare spatiu de lucru) , in bara de Quick Launch , este nevoie sa urmam cativa pasi .

1. Click Start , click Run, scrieti notepad, si apoi click OK.

2. In Notepad, scrieti urmatorul text de mai jos, pe linii (sau copy/paste , de mai jos) :

[Shell]
Command=2
IconFile=explorer.exe,3
[Taskbar]
Command=ToggleDesktop

3. In meniul File, din Notepad , click Save As si salvati fisierul pe desktop cu numele Show Desktop.scf .

*Notepad-ul poate adauga automat extensia .txt , acestui fisier. Stergeti extensia .txt si adaugasi extensia .scf . Daca ati salvat fisierul sub extensia .txt, pueti modifica cu "rename" . Stergeti numele Show Desktop.txt si in locul lui scrieti Show Desktop.scf. Se va deschide un windows de averisment care sa va intrebe daca sunteti de acord cu schimbarea extensiei fisierului .

show desktop scf

Click "Yes"

Dupa ce este salvat pe desktop fisierul Show Desktop.scf , acesta va trebui dus in bara de Quick Launch . Cea mai simpla metoda este sa-l duceti cu mouse-ul . Selectati si trageti (drag & drop) fisierul de pe desktop, deasuprea barei de Quick Launch.

show desktop to quick launch

In acest fel , creati un shortcut al fisierului Show Desktop.scf in Quick Launch . Daca doriti ca acest fisier de comanda sa fie adaugat direct in Quick Launch , copiati fisierul in folderul :

C:Documents and SettingsUsernameApplication DataMicrosoftInternet ExplorerQuick Launch

*Username , reprezina numele contului de autentificare pe sistemul de operare.

Metoda este valabila pentru sisteme de operare Microsoft Windows NT, Microsoft Windows 2000,  Microsoft Windows XP si Microsoft Windows Vista .

Cum refacem icon-ul Show Desktop din Quick Launch toolbar , daca a fost sters ?

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment