S-a lansat DACIA SANDERO in Romania !

Am prins astazi cateva imagini pe Realitatea TV, de la festivitatea de lansare a Dacia SANDERO , in Romania . Noul model de Dacia, arata bine dar ramane de vazut cum o sa reziste prin gropile din Romania si ce sunete o sa scoata dupa primii 10.000 km .

Imagini DACIA SANDERO

dacia sandero 1

dacia sandero 3

dacia-sandero 2

Dacia Sandero , nu este o noutate . Masina a fost prezentata publicului , inca din luna martie a acestui an , cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Modelul are lungime 4,02 m, latime 1,75 m si ampatament de 2,59 m, iar portbagajul are capacitate de 320 litri. Pentru inceput, Dacia propune doua variante de motorizare pe benzina ( 1.4 l / 75 CP si 1.6 l / 90 CP ) , urmand ca mai tarziu sa fie disponibile si motorizarile diesel pentru Sandero, in Romania.

Doritorii de Sandero, incepand de maine pot comanda noul model in toata reteaua DACIA, din intreaga tara . Pretul este cuprins intre ~ 7.000 si 9.900 EURO cu toate taxele incluse. Se ofera bonus , 3 ani garantie sau 100.000 KM . :)

S-a lansat DACIA SANDERO in Romania !

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment