S-a lansat DACIA SANDERO in Romania !

Am prins astazi cateva imagini pe Realitatea TV, de la festivitatea de lansare a Dacia SANDERO , in Romania . Noul model de Dacia, arata bine dar ramane de vazut cum o sa reziste prin gropile din Romania si ce sunete o sa scoata dupa primii 10.000 km .

Dacia Sandero , nu este o noutate . Masina a fost prezentata publicului , inca din luna martie a acestui an , cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Modelul are lungime 4,02 m, latime 1,75 m si ampatament de 2,59 m, iar portbagajul are capacitate de 320 litri. Pentru inceput, Dacia propune doua variante de motorizare pe benzina ( 1.4 l / 75 CP si 1.6 l / 90 CP ) , urmand ca mai tarziu sa fie disponibile si motorizarile diesel pentru Sandero, in Romania.

Doritorii de Sandero, incepand de maine pot comanda noul model in toata reteaua DACIA, din intreaga tara . Pretul este cuprins intre ~ 7.000 si 9.900 EURO cu toate taxele incluse. Se ofera bonus , 3 ani garantie sau 100.000 KM . :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Total
0
Shares
Previous Article

Deschiderea fisierelor .DOCX & .DOCM , cu MS Office Word 2003 .

Next Article

Cum refacem icon-ul Show Desktop din Quick Launch toolbar , daca a fost sters ?

Users searching for:

tutoriales de sandero, ダチアサンデロ, mobil dacia rumania, ダチアサンデロ, صور داسيا سانديرو, نموذج روماني 8, ダチア サンデロ, السيارة داسيا,
Total
0
Share