Crocodilul Lacoste, a fugit la… dentist

Celebrul crodil de pe logo-ul firmei franceze, producatoare de haine si parfumuri Lacoste, a devorat cateva manechine vegetariene si are serioase probleme cu dantura.
Crocodilul a fost luat in “custodie” de doi dentisti britanici care au depus in 2004, o cere de inregistrare a crocodilului (ca logo) . Firma Lacoste , a contestat demersul celor doi medici, dar dupa procese care au durat mai bine de trei ani, sunt nevoiti sa imparta crodilul (sa`l transeze!?) si sa plateasca cabinetului stomatologic despagubiri de judecata de aproximativ 1500 lire sterline.

zoom_image

Sfatul dentistului : Protejati-va corodilul !

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

.htaccess si Windows Vista

Leave a Comment