Singura solutie ca sa spargi o parola de Yahoo! Messenger. :))

Vad ca se cauta in draci “programe de spart parole messenger” , cu toate ca pana in ziua de azi nimeni nu a reusit sa creeze un astfel de program (si nici nu vreau sa apara asa ceva!). Le-am explicat multora, in multe posturi si comentarii de aici si de pe ymvista.com, ca asa ceva NU EXISTA…nici program de spart parole si nici vreo metoda. Niciun rezultat. Eu postez chestii de genul “Programe de spart parole ID-uri , Messenger – ATENTIE!”, in care spun destul de clar ca asa ceva nu exista si chiar daca exista, ar fi o comoara pentru omenire (deci trebuie ingropat programul ala!) si ei .. cer parole de ID-uri si metode de spargere parole.
As sugera la www.google.ro, sa faca un filtru pentru “program* spart* parola*” ….cine cauta cuvintele astea, sa fie trimis pe site-uri “EDU” sau… pe Marte :) .
Pentru care chiar vrea sa incerce, exista totusi o metoda de a sparge parola de Yahoo!. Este o metoda de unica folosinta.

Metoda spart parola Yahoo! . : Incearca sa dai cu ciocanul in monitor, in casuta unde se baga parola…poate o spargi.

*Nu garantez ca dupa spargerea parolei, contul de Yahoo! sau Y!M va mai fi vizibil. Nu.. pe acel monitor…cel putin…

De citit :

1. Cum pot schimba parola de la Yahoo! Messenger ? – Click!
2. Programe de spart parole ID-uri , Messenger – ATENTIE! – Click!

How to » Net Surfing » Singura solutie ca sa spargi o parola de Yahoo! Messenger. :))

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment