Protest al Flickr-istilor impotriva Microsoft .

Flickr.com , dupa cum bine stiti majoritatea din voi, este site de photo sharing (poate cel mai mare) , detinut de Yahoo! . Un grup de utilizatori ai acestei comunitati online (funi ai Flickr / Yahoo!) , hosteaza intr-o galerie speciala, imagini anti-Microsoft dupa ce compania lu` nenea Bill si-a anuntat public intentia de a pune ghearele pe Yahoo! .

Microsoft: keep your grubby hands off of our Flickr

2244596048_043c9c283a
yahoo
2246806707_b50ddfeff4

Foarte putin probabil ca Microsoft sa reuseasca achizitionarea companiei Yahoo!, mai ales dupa interventia gigantului Google, care nu este de acord cu aceasta expansiune a Microsoftului pe internet. Google , si-a anuntat intentia de a sprijini independenta companiei Yahoo! sau de a facilita achiztionarea acesteia de catre Apple .

Microsoft to face rivals in Yahoo battle

Yahoo! and the future of the Internet

How to » Internet » Protest al Flickr-istilor impotriva Microsoft .

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment