Cum sa NU primesti mail-uri pe Yahoo! Mail Classic.

Stiu ca multi dintre dvs. nu mai vor sa fie asaltati de zecile de mesaje din inbox. Vorbesc aici de mail-uri reale, nu de spam-uri. Multe din e-mail-urile primite v-ar putea pune pe treaba. Fie ca sunt mail-uri de serviciu, mail-uri cu oferte sau mail-uri de la prieteni care va invita sa-i ajutati in diferite probleme.
Ca sa nu mai primiti mail-uri, trebuie sa aveti un cont de Yahoo! Mail. Contul de e-mail pe care dvs. il folositi ca adresa de e-mail default. 
De mai bine de doua ore au fost trimise doua mesaje cate adresa mea de Yahoo! Mail si inca sunt pierdute undeva pe drum. Ma gandeam ca o fi o problema la serverul de pe care s-au trimis mail-urile, asa ca am facut un mic experiment. Am luat una bucata cont de e-mail creat pe stealthsettings.com si am trimis un mesaj catre trei adrese de e-mail. Una pe gmail.com, una pe live.com si una pe yahoo.com.

Rezultatele: gmail.com si live.com au receptionat mesajul aproape instantaneu. yahoo.com inca il cauta. (de ~ 30 minute).

Mda. Cat o sa mai reziste Yahoo!?  Un an? Doi? ~ 6 luni.

Cum sa NU primesti mail-uri pe Yahoo! Mail Classic.

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment