Tutorial: Cum sa stochezi planeta Jupiter pe mail.

Competitia marilor furnizori de servicii e-mail se pare ca se apropie de final. Unul creste spatiul de stocare al casutei de e-mail vazand cu ochii (Gmail)…

gmail

…altul si-a minat hdd-urile si a aruncat in aer limita de spatiu…

yahoo storage

…iar Microsoft vor sa intreaca performantele celor de la NASA. Daca prea curand nu o sa ajunga niciun om pe Marte, planeta Jupiter va ajunge cu siguranta pe Pamant. (fie si intr-o adresa de e-mail).

Nu folosesc foarte des servicul de e-mail oferit de Microsoft. Nu ofera cateva optiuni de care am nevoie si avea are niste chestii care nu-mi convin. Ultima vizita prin casuta de Windows Live Mail a fost… extraterestra rau de tot. Dupa logare am fost intampinat de o pagina “Welcome” in care-mi erau aduse la cunostinta ultimele modificari, zugraveli si renovari ale interiorului casutei de e-mail.

Modificările nu sunt mari – seamănă mai mult cu zugrăvirea unei camere decât cu renovarea. Toate mesajele și persoanele de contact vă stau la dispoziție în continuare. Doar am adus câteva îmbunătățiri serviciului Hotmail, pe baza sugestiilor unor clienți ca dvs.

  • Un aspect mai curat, care se poate particulariza în mai mare măsură
  • Acces cu până la 70% mai rapid la mesajele de poștă electronică
  • Acces mai facil la persoanele de contact Windows Live Hotmail

Trecand peste faptul ca nici ei nu mai stiu cum sa numeasca serviciul asta de e-mail (Hotmail = Hotmail, si nu are nicio legatura cu Windows Live Hotmail. ID-urile de hotmail.com pot fi identice cu cele de live.com, dar niciodata aceleasi), am citit in continuare pagina de “welcome” si am aflat ca Microsoft au ganduri marete pe viitor. Urmatorul lor target este planeta Jupiter. Exact. Utilizatorii de Windows Live Hotmail si cei de Hotmail, pot stoca planeta Jupiter in casuta de mail.

Tutorial: Cum sa stochezi planeta Jupiter intr-un cont de Windows Live Hotmail.

1. Pentru ca planeta Jupiter are greutate destul de mare, iar casuta de e-mail oferita de Microsoft nu  a fost obisnuita pana acum sa duca in spate greutati mai mari de 1GB, trebuie sa fim intelegatori si sa o luam usurel. Urmeaza puncul 2.

3. Apasati pe “New Message” sau “Compune”, cautati butonul care va permite sa atasati fisiere si bolovani. Incarcati Luna ca fisier atasat si rugati un prieten sa va trimita un mail cu 2-3 asteroizi. O coada de cometa ar fi si ea binevenita.

2. Dupa ce treceti cu succes peste punctul 3, o sa primiti cateva mesaje cu planete de la Microsoft. Prin aceste mesaje vor sa se asigure ca sunteti pe drumul cel bun in urma lor. Au trecut deja de planeta Pluto si au in fata o mare gaura neagra (fara par). Sa ajunga singuri acolo ar fi plictisitor. Urmati cu incredere calea cea dreapta prin galaxie.

0. Felicitari! Ati atins punctul 0 al gravidtatiei! Acum puteti incarca planeta Jupiter in casuta de e-mail oferita de Microsoft.

Simplu. Nu? Asa spun si cei de la Microsoft. Click pe imaginea de mai jos:

Windows Live Hotmail

Spațiul de stocare Hotmail a fost proiectat să crească împreună cu dvs., într-un ritm rezonabil. Acest lucru înseamnă că spațiul trebuie să fie suficient, cu excepția situației în care brusc doriți să stocați planeta Jupiter pe Hotmail. În acest caz vă vom trimite un mesaj de poștă electronică, în care vă vom ruga politicos să nu stocați planete pe Hotmail (nu este nicio problemă dacă stocați pe rând planetele, lunile și asteroizii).

Acum…serios. Windows Live Hotmail a suferit cateva modificari in bine, dar va las pe voi sa le descoperiti. Eu promit sa nu mai scriu “tutoriale” la 06:30 AM. :)

Aici Terra… Microsoft, ai legatura. chhh..chh..chhhh…..

Tutorial: Cum sa stochezi planeta Jupiter pe mail.

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment