New six emoticons / Yahoo! Messenger :bd

Sarah Bacon (Product Manager . Yahoo! Messenger) , a anuntat ieri pe blogul oficial Yahoo! Messenger , lansarea a sase iconite (emoticons / smiley faces) noi, pentru ultima versiune beta de Y!M . Y!M Emoticon Contest a dat randament. :D

X_X:!!m/-q:bd^#(^

Simpatice :) . Acestea din urma se adauga seturilor de emoticons, deja existente pentru Y!M. Emoticons si Hidden Emoticons.


Speram sa fie adaptate si pentru versiunea Y!M 8.1. care e mult mai stabila si mai ok din multe puncte de vedere, decat ultimul produs beta Yahoo! Messenger 9.0 Beta. In fine .. asta a fost ceva de genul : “am facut ornamentele pentru tortul care momentan e la stadiul de mamaliga” . :-??

emoticons_contest_3

How to » Downloads » New six emoticons / Yahoo! Messenger :bd

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment