Mortuary Orchestra of Realitatea TV

Nu am TV in camera, pentru ca-mi sunt suficiente doua calculatoare, patru telefoane si doua pisici. La TV ma uit cand sunt la masa si atunci am un singur buton la telecomanda pe care apas, tasta 7 -> Realitatea TV . In noaptea asta, pe la 01:30 a inceput in reluare o emisiune cu un nene care cica face “Realitatea ZileiEmisiunea care punctul pe zi“.
Subiectul emisiunii sau al unei parti din emisiune a fost, echipa nationala de fotbal. S-a batut mingea in emisiune pe tema imnului national. La inceputul meciului RomaniaFranta, din actuala editie de Campionat European, tricolorii au intonat imnul natioanl, ca niciodata (mai ales Chivu @tenor :)) . Auzeam in premiera ca cineva ar fi cerut asa ceva, adica schimbarea imnului pentru nationala de fotbal. Google, ma iubeste si am gasit intr-un final, un articol care mi-a confirmat cele spuse pe Realitatea TV, de nenea ala cu ochelari din emisiunea mai sus mentionata .

Imnul răcnit de cei 11 fotbalişti români a fost poate cel mai reuşit moment de la meciul România-Franţa, catalogat de presa europeană drept cel mai plictisitor dintre cele disputate până acum la turneul final. Imaginea cu căpitanul Cristi Chivu ţipând efectiv versurile de la „Deşteaptă-te, române!“ au fost mult mai emoţionante decât bucuria discretă de la final, după o remiză obţinută cu sacrificii care arareori au avut tangenţă cu fotbalul.

….

În ciuda entuziasmului fără precedent, oficialii Federaţiei Române de Fotbal doresc schimbarea imnului „Deşteaptă-te, române!“ cu ceva mai energic şi mai ritmat. Ideea a venit de la fotbalişti, în timpul repetiţiilor, jucătorii lui Piţurcă fiind încântaţi şi de modul cum a sunat celebra „Marseillaise“ luni seară la Zürich

sursa: http://www.caon.ro/

Nenea ala, (sa ma ajute cineva, ca nu stiu cum il cheama si nu apare.) moderatorul, si-a inceput emisiunea cu o fraza care mi-a lasat mancarea in gat.

Moderator Realitatea Zilei : “Probabil ca tricolorii in loc de imnul national, si-ar dori sa cante manele sau hip-hop, …spunem noi…

Mai nenea, moderatoru` mortual (avea in emisiune invitate doua mumii politice). asta cred ca o spui doar tu, pentru ca refuz sa cred ca in Realitatea TV, sunt numai oameni ca tine care-si tin intelepciunea in prompter. Pana la a spune ca ehipa nationala vrea in loc de imn, manele si hip-hop, gandeste-te ca Romania, este cunoscuta in lume mai mult prin sportivii de valoare pe care i-a dat, decat prin ambasade, obiective turistice, obiective culturale si oameni de cultura. Din cate am citit pe net, nu echipa nationala vrea schimbarea imnului, ci FRF-ul … dar v-ati fi legat degeaba de FRF, in timpul Campionatului European, cand Nationala Romaniei tine prim-planul.
Mi-a facut caru` de draci cand l-am auzit cat de mult sustine echipa nationala si cat de mult incearca sa amplifice, sa dramatizeze si intoarca impotriva echipei nationale, acea “stire” de kkt.
Personal, nu as fi de acord ca ECHIPA NATIONALA DE FOTBAL, sa schimbe imnul. Imnul “Desteapta-te romane”, in opinia mea trebuia sa ramana doar un imn al Revolutiei. Mi-e greu sa ma obisnuiesc cu ideea ca “Desteapta-te romane, din somnul cel de moarte…” , poate reprezenta o natiune.
Da… ar fi fost o stire daca in loc de schimbarea imnului, s-ar fi cerut schimbarea drapelului… dar poate ca nenea moderatorul nu stie de cate ori, sportivii romani legitimati si antrenati la cluburi din strainatate, dupa  victorie, au ridicat drapelul romaniei.

.

Mortuary Orchestra of Realitatea TV

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment