Yahoo! GeoCities is closing … Yahoo! Meme is Now Open to Public

Yahoo!, sunt incredibili. Dupa ce au inchis cateva servicii importante in ultimii ani (Yahoo! Mash – inchis inca din faza beta, Yahoo! Photos – serviciu inchis, iar userii au fost invitati sa migreze catre Flickr, Yahoo! 360 – Inchis, etc …), acum si-au indreptat “atentia” catre Geocities.

Final notice: GeoCities is closing.
Dear Yahoo! GeoCities customer,
We’re writing to remind you that Yahoo! GeoCities, our free web site building service and community, is closing on October 26, 2009.
On October 26, 2009, your GeoCities site will no longer appear on the Web, and you will no longer be able to access your GeoCities account and files.

Yahoo! Geocities este era un serviciu de free hosting, care oferea cateva tool-uri pentru a crea foarte rapid pagini web. Nu putini sunt cei care au ales acest serviciu pentru a crea pagini web basic, si nu putini sunt cei care au folosit spatiul de disk al Yahoo! Geocities pentru a stoca date personale.


Decizia YAHOO! de a inchide GeoCities, in opnia mea, este putin “deplasata”. Sunt oameni care au pagini web de cativa ani pe GeoCities, iar o mutare hosting / schimbare de URL nu cred ca este binevenita. In plus, Yahoo! nu ofera utilizatorilor nicio solutie de free hosting ca alternativa, decat solutia Yahoo! Hosting “for only $4.99 a month“.
Ca tampenia sa fie facuta asa cum trebuie pana la capat, sub header-ul paginii geocities.com sunt afisate bannerele de la serviciile de hosting platit ale Yahoo!.

Yahoo! Geocities

Ce incredere mai putem avea in Yahoo!, cand vedem ca de la an la an isi inchid servicii? Vrem longevitate, stabilitate si inovatie. Chiar daca sunt servicii oferite gratuit, Yahoo! este o companie care ar fi trebuit sa inspire incredere. La fel de usor cum au luat deciziile de inchidere a serviciilor  Yahoo! 360, Yahoo! Photos si Yahoo! GeoCities, la fel de usor pot sa inchida si altele. Yahoo! Messenger, care se stie ca nu este o afacere profitabila pentru Yahoo!, ar fi un potential serviciu vizat (bine ca eu nu il mai folosesc). Chiar daca Yahoo! Messenger are cateva milioane de utilizatori, dupa inchiderea Geocities.com, Google se va usura cu aproximativ 32 milioane de pagini. Atatea cate sunt indexate in momentul de fata de Google SE.

Yahoo Geocities Close

In fine, Yahoo! au dat dovada de stabilitate si longevitate, asa ca venit momentul sa dea dovada si de putina inovatie. Au lansat un nou serviciu pentru publicul larg (a fost disponibil numai pentru testeri o perioada). Yahoo! Meme.

Yahoo! Meme

Yahoo_meme

Yahoo! Meme, este un serviciu extraordinar si cu totul nou. Daca aveti un cont de Twitter, aveti foarte mare grija sa nu-l confundati cu cel de Yahoo! Meme.

yahoo meme

De aratat, arata bine si este foarte usor de utilizat. Vad ca foarte multi care si-au activat conturile de Yahoo! Meme posteaza la greu imagini. Sunt curios cat va dura si acest serviciu. Un an? Doi?

Yahoo! MemeYahoo! GeoCities

How to » Curiosity » Yahoo! GeoCities is closing … Yahoo! Meme is Now Open to Public

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent. Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment