Yahoo! Messenger SH pe telefonul mobil ? :D

… si “SH” sa fie de la Second Hand ? :)

shMessenger e un softulet pe care-l vad ca o alternativa buna a mobile.yahoo.com , pentru cei care acceseaza prin wap si/sau gprs pagina Yahoo! Mobile , doar pentru a avea access la Yahoo! Messenger de pe telefonul mobil.
Aplicatia shMessenger este disponibila in mai multe versiuni .YahooMessenger

Versiunea Platinum – suportata de telefoane MIDP 2.0 cu o rezolutie minima de 128×160 . Aceasta versiune este disponibila in doua variante. Pentru telefoane mobile cu tastatura simpla si pentru telefoane mobile cu tastatura QWERTY.
Versiunea Gold – se apropie foarte mult de versiunea Platinum , doar ca aceasta are o grafica mai simpla si este conceputa pentru telefoane mobile care nu suporta pana la 65.000 de culori.

Pentru mai multe informatii de instalare si download, click aici ;) shMessenger este o aplicatie java (.jar , .jad) compatibila pe o gama larga de telefoane mobile.

Cateva facilitati :
– Conectare prin Internet sau WAP
– Smileys
– Buddy icons
– Setări status
– Skin-uri
– Sunete

Yahoo! Messenger SH pe telefonul mobil ? :D

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment