DEMONOID vs. CRIA | 1-2

Pana acum scorul intre Demonoid (cel mai mare torrent trackerdemonoid.com) si CRIA (Canadian Recording Industry Association) este de 1 la 2 . In urma cu o luna si jumatate, providerul care gazduieste tracker-ul de BitTorrendemonoidt a oprit accesul la site in urma unei sesizari a CRIA , care a acuzat oficial administratorii trackerului demonoid.com ca incurajeaza pirateria si ca detin pe site foarte multe materiale protejate de copyright (dreptul de autor). Dupa mai bine de o saptamana tracker-ul a fost repornit, insa administratorii demonoid.com au fost fortati sa restrictioneze accesul utilizatorilor din Canada. Nu sunt singurii care au facut asta. Oarecum in aceeasi situatie s-a aflat si TorrentBox , care a si-a limitat accesul pentru utilizatorii din Statele Unite la presiunile MPAA (Motion Picture Association of America).

Momentan nu se stie daca Demonoid va mai aparea online pentru utilizatori si daca “meciul” dintre ei si CRIA se joaca acum prin tribunale. Cert este ca in urma cu putin timp torrent tracker-ul Demonoid a fost inchis (global) pentru a doua oara in acest an de catre CRIA. Probabil ca de aceasta data adminii vor trebui sa-si mute serverul din Canada. Pentru a 3-a oara in acest an.

The CRIA threatened the company renting the servers to us, and because of this it is not possible to keep the site online. Sorry for the inconvenience and thanks for your understanding.

demonoid.com

DEMONOID vs. CRIA | 1-2

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment