Lista de casatorie.

Cred ca tarabagii IT si-au facut o pasiune pentru adresele mele de e-mail sau mi-au pus gand rau. In ultima vreme am inceput sa primesc mail-uri (spam) cam suspecte… cu referinte la matrimoniale, apetisant.ro, comunitatea de “hai-sa-te-pup`n-cioc” (noi2.ro) @neogen si la alte specialitati traditionale ale spamu-lui de / romanesc .
Ultimul incoming e ceva mai rafinat si cu un simt de raspundere mai ridicat . office@sepoarta.ro , mi-au trimis un mail cu dedicatie. (Doar) Pentru femei cu stil si barbati cu caracter”. In cuprins sunt prezentate doua subiecte de interes national :.

1. REALITATEA CELULITEI . (..sau COMPLEXELE FEMEILOR) (jur ca nu am nevoie de nici un info pe tema asta.)

In trecut, cuvinte precum coaja de portocala, gropite, nu atrageau atentia nimanui, dar acum, simpla mentiune a „pielii de portocala” provoaca teama …

2. aauu…aici e mai complicat … “SE POARTA LISTA DE CASATORIE” . (:|)

Lista de Casatorie este un concept modern si practic prin care iti poti anunta prietenii, colegii, familia (pe scurt, invitatii la nunta ta) care sunt obiectele pe care ti le doresti si de care ai cu adevarat nevoie.

Punctul 2. este pentru mine ? ;;) . Vad ca nenea care a fost cu ideea sepoarta.ro @casatorie , a avut ceva sechele in trecut daca si-a facut o afacere din stresul asta. Spun asta, pentru ca site “partener” al sepoarta.ro este dardenunta.ro .:) Daca as putea sa-i sugerez ceva , urmatoarele doua domenii pe care le-ar putea inregistra ar fi:
1. trezirea-la-ora-3-sa-i-dai-de-mancare.ro (@bebe)
2. divort-iminent.org (aici e .org (organizatie)).

Pentru domeniile deja inregistrate sepoarta.ro si dardenunta.ro ar mai fi cateva idei de dezvoltare. (pe subdomenii)
1. amanti.dardenunta.ro (vanzari online: daruri de nunta pentru mirese)
2. soacra.dardenunta.ro (site de psihologie pentru tinerii casatoriti. in special pentru barbati.)
3. celulita.sepoarta.ro (obisnuiti-va!)
=> 4. amante.sepoarta.ro (vezi punctul 3.? dar 2.? poate 1. ti-ar fi de ajutor…;) )

Acest mesaj nu este un SPAM. Acest mesaj v-a fost oferit din urmatoarele motive: ati solicitat primirea ofertei noastre, sunteti un client al firmei noastre, sunteti in baza noastra de date ca urmare a unor corespondente anterioare, adresa dumneavoastra a fost selectata dintr-o baza de date la care ati subscris, adresa dumneavoastra a fost facuta publica prin afisari cu caracter publicitar.

;)

Lista de casatorie.

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment