Kaspersky Internet Security @moka license (serial)

Kaspersky Lab , face un superb cadou de sarbatori celor care cumpara in aceasta perioada unul din produsele home. Kaspersky Internet Security si/sau Kaspersky Anti-Virus Mobile. Pentru o licenta cumparata , este oferita una gratuit pentru acelasi produs, pe o perioada de un an sau doi ani. In functie de perdioada de valabilitate a primei licente. Oferta nu este valabila pentru clientii existenti care doresc sa-si prelungeasca perioada de valabilitate a licentei (da. Kaspersky nu ofera codul de licenta cu valabilitate mai mare de doi ani.)

This holiday season buy a license of one of the following home products and receive a second license absolutely free!

Buy either product and get a second copy of the same product FREE. The offer applies to new product purchases only and does nor apply to product renewals.

In opinia mea, Kaspersky Internet Security (KIS), este cel mai performant anti-virus, anti-spyware si mail av la ora actuala iar oferta este foarte buna.

Licenta Kaspersky Internet Security$ 59.95/1 an si $ 69.00/2 ani (adica… dai un 69 … de dolari pe doi ani si primesti in plus echivalent la inca un 69. tare, nu ? :))
Licenta Kaspersky Anti-Virus Mobile – $ 29.95/1 an + o licenta free.

Kaspersky Lab , are o experienta de 10 ani in domeniul securitatii IT fiind prezent oficial in peste 60 de tari unde conform statisticilor, pana acum s-au vandut peste 200 milioane de licente.

BUY 1 GET 1 FREE Holiday Offer – www.kaspersky.com

Kaspersky Internet Security @moka license (serial)

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment