Comentariul anului 2007 !

De-a lungul acestui an, pe stealthsettings.com s-a creeat in jurul la doua , trei posturi un cerc de omeni care confunda realitatea cu internetul si care reusesc prin comenatriile lor , sa ridice stupiditatea la performante greu de imaginat. O fi vorba despre niste copii care vor sa dea mari si care au gasit un subiect putin diferit de hi5.com , aici . Nu stiu … dar am stat sa le citesc atent fiecare comentariu. Nominalizez doua posturi care nu au mai mult de trei randuri , dar care ar fi depasit 250 de comentarii stupide, fiecare. Toate in jurul unei singure probleme : parola id-ului de yahoo messenger.
lista-parole-yahoo – a ajuns la 171 de comentarii . Post cu trei, patru randuri si alea pierdute printre bannere .
cum-sa-spargi-o-parola-de-yahoo – 70 de comentarii, dar asta promite mai multe si cu siguranta erau peste 120 daca aprobam tot.

Cine sunt acesti acesti oameni ? A inceput invazia pe internet a contingentului 2001 – 2003 ?

Name: antony | E-mail: no-mail@yahoo.com | IP: 89.44.122.239 | Date: December 14, 2007

Lucrez la serverul central de la Yahoo de 8 ani si va spun ca sunt doar 2 metode ilegale de aflare a parolei ,,,,,ca sa poti sparge o parola de la Yahoo trebuie sa ai viteza de net mai mare ca cea de aici de la server adica 490Mb/s daca ai maii mult poti sigur daca nu stai linistit si scrie aici povesti de adormit copii,,,, nu mai vorbiti cei care va credeti specialisti in calculatoare.

Asta e comentariul anului 2007 ! (pana acum. aici ma pot astepta la orice) :))

Alt comentariu :

vreau ji eu sami reaflu parola p kre miau sparto nijte projti plz ajutatima!ji contactatima la master_bo** dak puteti!ji sa jtiti k exista programe d spart parole d mess

Sincer, cred ca Yahoo! nu are nici o vina . Problemele de gramatica / scriere , pot duce la introducerea eroanata a parolei , daca aceasta are un nume de telenovela , etc yubytzel .

Concluzia : Elodia, nici acum nu a fost gasita !

Promit sa infiintez “Gala Elodia” si sa ofer premiul “Elodia de Cristal” celui care-mi afla parola contului de Yahoo ! :))) (trebuie sa dorm, stiu . Noapte buna!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Total
0
Shares
Previous Article

Fii tare-n AdSense & Target

Next Article

Tarabagiu de GiftBox si-a deschis taraba online ? yourweekend.ro < spamer

Total
0
Share