Yahoo! Account – ID & Password

Se stie ( sau asa ar trebui , sa se stie ) ca un utilizator inregistrat la unul din serviciile Yahoo! Inc. are o singura parola pentru toate serviciile ( Yahoo! Mail, Yahoo! Messenger, Yahoo! Games , Yahoo! Video , Yahoo! ETC . ).

La inceputul lunii iulie , am scris un post in trei randuri in care aratam ca cineva spera sa gaseasca lista de parole a Yahoo! pe Google. Normal, o parola de Yahoo! nu poate fi gasita pe un motor de cautare decat doar daca cineva si-a pus ID-ul si parola de Yahoo! pe un site public , intentionat. la postul “Lista parole yahoo” sunt stupide .

Comentariu la postul : Lista parole yahoo

dak poate afla cineva parola de la id condrat_andreea….va rog mult k o idioata mia spart parola..si miam facut un alt id..condrat_andrea…va rog sa ma ajutati…

Multi nu vor sa inteleaga ca un cont de Yahoo! nu poate fi spart ( securitatea Yahoo! e destul de serioasa ) , nu exista programe (si nu cred ca vor aparea) care sa permita unui utilizator sa afle parola unui ID care nu-i apartine. A se face diferenta intre a sparge o parola de Yahoo! si a afla/fura o parola de Yahoo!

Proceduri de furt / inselaciune sunt mai multe ( nu dau idei ) dar asta nu inseamna ca cineva a reusit sa sparga o parola de Yahoo! .

In cazul in care cineva si-a uitat parola la contul de Yahoo! recuperarea ei este simpla . Pe baza datelor de identitate completate la inregistrare si a raspunsului corespunzator la “intrebarea secreta” ( The Secret Answer ) sau a datelor de pe credit card ( in cazul celor care folosesc servicii de Yahoo! platite) , se poate cere o noua parola pe .
In urma compeltarii corecte a formularului de verificare, noua parola a contului de Yahoo! va fi trimisa pe adresa de e-mail setata ca alternativa la cea de Yahoo! Mail . Aceasta este cam singura varianta de a recupera o parola de Yahoo! .

Raspunsuri la intrebari legate de acest subiect gasiti pe :

Yahoo! Account – ID & Password

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.