Tarabagiu de GiftBox si-a deschis taraba online ? yourweekend.ro < spamer

Pe undeva , in niste statistici se arata ca peste 97% din mail-urile trimise in 2007 , sunt clasificate drept SPAM. Romania ocupa un loc fruntas in acest calasament si este normal. Tara in plina dezvoltare a industriei IT si a vanzarilor online. Tara in care marea majoritate cauta sa se imbogateasca peste noapte, fara sa faca nici cea mai mica investitie fizica sau financiara. Sa-si puna si mintea la treaba , ar fi prea de tot … Orice tarabagiu prefera sa-si vanda si sa-si prezinte produsele si serviciile intr-un mod mai confortabil. De la tastatura. Indiferent ca este vorba de vanzari cavouri , mumii de lux sau masini de teren, toate sunt disponibile online . (de exemplu: YOURWEEKEND.RO).

Pentru o firma care-si deschide o activitate online , ma gandesc ca cea mai buna metoda de a-si face cunoscute serviciile , este sa investeasca in publicitate. Asta dupa ce este stabilit targetul si exista un website inchegat , optimizat (inclusiv SEO) si capabil sa faca o imagine buna firmei/companiei care-l detine. Din cate cunosc eu, in Romania, exista doua mari relete de publicitate online si un Google AdWords care ruleaza bine.
Mda. Stiu. Prea scumpa si prea costisitoare metoda asta de promovare. E mult mai simplu sa trimiti cativa K de mail-uri in care sa-ti prezinti frumusetile de servicii si / sau sa lasi comentarii pe bloguri , fix *ampulea , doar pentru a agata un vizitator in plus si un backlink in Google Search .

Exemplul cel mai bun , de “promovare” online . Metoda alternativa la spam-ul pe e-mail. Comentariu pe blog .

Buna ziua,

Te-ai saturat de pixul si agenda de sfarsit de an?

Noi iti propunem un cadou mai special pentru partenerii, angajatii si prietenii tai… sau chiar pentru tine.

Un GIFTBOX personalizat pentru EL si EA:

1. Te-ai plictisit sa faci lucruri simple? Te agaseaza monotonia? Accepta provocarea noastra cu un GIFTBOX AVENTURA! 20 de destinatii la alegere intr-un singur pachet. Cadoul contine un voucher valabil un an, poti alege orice moment, orice serviciu si orice locatie. Iata doar cateva din serviciile din pachet: ATV in Brasov, Laser Game in Bucuresti, Parapanta in Cluj, Echitatie in Sighisoara, Paintball in Prahova sau Sibiu, Pilotaj avion in Constanta…

2. Ai vrea sa petreci ceva timp cu tine? Ofera-ti o clipa de relaxare si frumusete cu un GIFTBOX RELAXARE! 15 destinatii la alegere intr-un singur pachet dintre care: Masaj Shirodhara in Cluj, Masaj cu pietre fiebinti in Tg Mures, Impachetare cu ciocolata in Pitesti, Reflexoterapie, imbratisarea strugurilor si facials in Bucuresti, Hammam in Targu Mures, Dermalife Spa Oceana in Constanta, Piscine cromoterapeutice in Cluj.

Pentru mai multe informatii, am atasat prezentarea societatii si a produselor noastre. Poti comanda oricand aceste pachete la un pret de 149,9 RON. Pentru a-ti surprinde placut echipa si a le oferi un cadou ingenios de sfarsit de an!

Nu pastra secretul doar pentru tine, prietenii tai pot fi interesati! Spune-le si lor!

*Ca informatie particulara, ne gasesti in hipermarketurile Auchan din toata Romania incepand din 1 decembrie. Sau pe website www.yourweekend.ro. Daca vrei sa faci un cadou original, ar trebui sa te grabesti, stocul este limitat pentru luna decembrie.

– Expeditor : S.C. YOURWEEKEND S.R.L. – IP:

Tarabagiu de GiftBox si-a deschis taraba online ? yourweekend.ro < spamer

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.