Lanseaza automat MS Office Outlook la pornirea PC-ului.

Nu putini cei care sunt dependeti de mail-uri, iar cel mai popular client Desktop pentru e-mail este Microsoft Outlook / Office sau Express.
Cineva ma intreba daca exista vreo optiune in Microsoft Outlook Office 2007, care sa-i permita deschiderea automata la pornirea calculatorului.
Nu exista nicio optiune de startup in MS Office Outlook, dar se poate pune shortcut-ul executabilului de pornire al Outlook.

Cum facem sa pornim automat MS Office Outlook la deschiderea calculatorului.

1. In primul rand, trebuie sa cream un shortcut al executabilului de la Microsoft Office Outlook. Pentru a face acest lucru, mergem in Start Menu -> cautam in lista de programe instalate, MS Outlook -> click-dreapta pe MS Outlook -> Send To -> click pe “Desktop (create shortcut)“.

microsoft office outlook shortcut

2. Copiem / mutam shortcut-ul MS Outlook de pe Desktop, in folderul:

C:UsersuserAppDataRoamingMicrosoftWindowsStart MenuProgramsStartup

C: = partitia de sistem.
user = folderul dvs.

office outlook startup

Dupa restart, Microsoft Office Outlook 2007 se va deschide automat.
Punerea in Startup a Microsoft Outlook sau oricarui alt software nu este tocmai indicata. Acest lucru reduce mult din viteza de incarcare a sistemului de operare.

Tutorial testat cu Microsoft Office Outlook 2007 pe Windows Vista Home Premium.
– sitemap .

How to » Microsoft Office » Microsoft Office Outlook » Lanseaza automat MS Office Outlook la pornirea PC-ului.

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent. Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment