Sterge automat duplicatele din Office Outlook – Contacts, Calendar, Tasks, Notes & Emails

ne permite o foarte buna organizare a contactelor, mail-urilor si agendei, insa cine foloseste intens Outlook Office, este aproape imposibil ca dupa un timp sa nu adune mesaje si contacte duplicate.

Accurate Outlook Duplicate Remover (AODR) este o aplicatie gratuita, care isi face treaba foarte bine atunci cand vine vorba de identificat si de sters Contacts, Calendar, Tasks, Notes si folderele de Email duplicate din Outlook Office.

outlook_duplicate_remover

Daca avem mai multe conturi de e-mail setate in Outlook sau daca dorim sa stergem numai contactele, notele sau e-mail-urile duplicate, aplicatie ne da posibilitatea sa selectam numai elementele / folderele din care ne intereseaza sa stergem duplicatele.

Download Accurate Outlook Duplicate Remover (AODR)

Accurate Outlook Duplicate Remover (AODR) este compatibila cu Microsoft Outlook 2003, si Microsoft Outlook Office 2010.

Pe mine m-a ajutat foarte mult aceasta aplicatie, dupa ce in urma unei sincronizari Office Outlook cu , mi-au aparut in Outlook toate contactele (agenda telefonului) duplicate. AODR-ul si-a facut treaba de minune.

Aplicatie testata pe Ultimate 32-bit, insa in acord cu producatorul aplicatia este compatibila pe , Windows Me, Windows 98, Windows 95, Windows NT si Windows 2000.

Accurate Outlook Duplicate Remover Feature Highlights:
Support to Outlook 2010/2007/2003.
Support to remove duplicated  Contacts, Calendar, Tasks, Notes and Emails.
Support to automatically compare and filter same messages, Save your time!.
Support to choose any specific folder.
Support to load default Outlook profile in your computer

Remove duplicate Contacts, Calendar, Tasks, Notes & Emails in Outlook 2003, 2007 & Outlook 2010.

How to » Microsoft Office » Microsoft Office Outlook » Sterge automat duplicatele din Office Outlook – Contacts, Calendar, Tasks, Notes & Emails

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent. Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment