Microsoft Office 2016 si Skype for Business au fost lansate, astazi, in varianta Preview

Pachetul Microsoft Office 2016, programat pentru lansare oficiala in a doua jumatate a acestui an, este disponibil incepand de astazi in versiune Preview, destinata dezvoltatorilor, si utilizatorii care doresc sa experimenteze o parte din noutatile rezervate pentru urmatoarea editie Microsoft Office. Conform reprezentantilor companiei, “acest Build timpuriu nu include toate functiile pregatite pentru produsul final”, alte optimizari urmand sa fie livrate prin actualizari lunare.

Printre elementele de atractie se numara componenta Outlook 2016, imbunatatita pentru utilizarea mai eficienta a spatiului de stocare, performante crescute la livrarea mesajelor email si revizuirea functiei search. Alte imbunatatiri au fost aduse in aplicatiile Word 2016 si Excel 2016, vizand functia pentru inserarea de imagini.

office-logo-word-photo

Comparat cu alte versiuni Office, mult asteptatul pachet Microsoft Office 2016 vine fara modificari la nivelul componentelor add-in si macro, multumind astfel clientii din mediul de afaceri care doresc sa evite orice probleme de compatibilitate la rularea de macro-uri complexe si documente spreadsheet. Propus ca substitut pentru Microsoft Lync, Skype for Business se prezinta cu o interfata asemanatoare versiunii Skype pentru utilizatorii obisnuiti, oferind in plus integrare cu mai multe aplicatii Office. Disponibila, pentru acest moment, in versiune Preview, aplicatia Skype for Business va fi livrata in versiune finala incepand cu luna aprilie.

Se pare ca anul 2015 este unul extrem de benefic in ceea ce priveste noutatile Microsoft. Sa nu uitam ca acum cateva zile s-a anuntat lansarea, pentru vara acestui an, a Microsoft Office for Mac, acesta fiind prezentat deja in varianta Preview. Mai multe detalii gasiti aici.

How to » macOS » Microsoft Office 2016 si Skype for Business au fost lansate, astazi, in varianta Preview

Leave a Comment