Acum poti descarca Microsoft Office 2016 Public Preview!

In luna martie a anului in curs, Microsoft a anuntat ca suita de aplicatii Office 2016 este disponibila pentru testarea in mediul business, compania incercand in acest mod sa obtina impresiile clientilor importanti inainte de lansarea din a doua jumatate a acestui an. Iata ca, dupa o luna si jumatate, Office 2016 Preview este disponibil si pentru utilizatorii obisnuiti care utilizeaza platforma Windows.

In cadrul conferintei Ignite, managerul Satya Nadella a anuntat faptul ca pachetul Office 2016 Public Preview este disponibil tuturor utilizatorilor Windows, acestia putand testa astfel, in avans, viitoarele versiuni ale aplicatiilor Word, Excel, PowerPoint si Outlook. Testarea versiunii Public Preview nu are nevoie de utilizarea unui cont Office 365, dar necesita dezinstalarea versiunii curente Office 2013 deoarece aceste doua pachete de aplicatii nu pot coabita pe acelasi sistem.

Printre noutatile din Office 2016 Public Preview se regasesc: integrarea optima cu serviciile online, aparitia unui sistem de colaborare in timp real si aparitia Smart Applications.

Office 2016 va oferi posibilitatea accesarii unui document de pe orice alt sistem sau terminal pe care utilizatorul este autentificat datorita faptului ca datele vor fi salvate online in mod implicit. Cei care nu doresc asa ceva vor putea reveni oricand la modul traditional de lucru. Outlook va folosi aceasta integrare cu serviciul de stocare OneDrive si pentru pastrarea atasamentelor de dimensiuni mari, destinatarii urmand sa primeasca doar o legatura Web pentru descarcarea fisierelor fara a mai fi obligati sa isi aglomereze inutil Inbox-ul local sau cel de pe server-ul de email. Colaborarea in timp real, cunoscuta de la Office Online sau Google Docs, isi va face loc si in cadrul aplicatiilor desktop. Utilizatorii vor avea posibilitatea inspectarii editarilor anterioare facute de catre ceilalti utilizatori si vor vedea in timp real modificarile pe care ceilalti le fac in fisier curent deschis. In prezent, implementarea este limitata doar la Word 2016, iar utilizarea functiei necesita autentificarea cu un cont Office 365.

Smart Applications va permite extinderea functiilor de baza ale aplicatiilor. Doua exemple ar fi Tell Me, un nou instrument de cautare, si Clutter, un instrument anuntat, care permite organizarea inteligenta a contului de email.

Utilizatorii interesati de Office 2016 Public Preview il pot downloada fie direct de pe pagina Microsoft, fie din contul de Office 365, unde pachetul este accesibil in sectiunea Language and install options / Additional install options / Office Preview.

How to » Microsoft Office » Microsoft Office Excel » Acum poti descarca Microsoft Office 2016 Public Preview!

Leave a Comment