Outlook pentru Windows 11 cu suport pentru Gmail și Yahoo Mail

În ultima perioadă, Microsoft a dezvoltat mult atât sistemul de operare Windows 11 cât și aplicațiile venite gata instalate, inclusiv cele destinate pentru productivitate. Una dintre aceste aplicații este Outlook pentru Windows 11, care în noua versiue unifică aplicațiile Mail și Calendar într-una singură, care oferă suport pentru Gmail, Yahoo și IMAP.

Noul client de e-mail al Windows 11 nu este chiar o noutate. Utilizatorii Office Insider care au abonamente Microsoft 365 pot testa noile caracterisitci ale Outlook încă din primăvata anului 2023.

Conform Microsoft, trecerea tuturor utilizatorilor la noul client de e-mail va avea loc în următoarele luni. Astfel că, începând din 2024, noile dispozitive Windows 11 vor fi livrate cu noua aplicație Outlook pentru Windows ca aplicație implicită pentru e-mail, disponibilă gratuit pentru toți utilizatorii.

Cum activezi noul Outlook pentru Windows 11?

Ca să activezi noul Outlook pentru Windows 11, tot ce trebuie să faci este să deschizi aplicația Mail, apoi în colțul din dreapta sus a aplicației să activezi opțiunea “New Outlook“.

După activare, noua interfață Outlook se va lansa imediat în locul aplicației Mail.

Outlook pentru Windows 11
New Outlook for Windows 11

Cum adaugi conturi Gmail, Yahoo și IMAP în Outlook?

În momentul de față, Microsoft promite că în curând va fi disponibilă și opțiunea prin care utilizatorii să adauge conturi personale de e-mail prin IMAP, însă, până când această facilitate va fi disponibilă, se pot adăuga foarte ușor conturi Gmail și Yahoo.

Click pe opțiunea “Add Account” din bara din partea stângă, apoi introduci adresa contului tău Gmail sau Yahoo.

Add Gmail in Ootlook for Windows 11
Add Gmail in Ootlook for Windows 11

Setările de conectare la cont vor fi identificate automat. Odată cu accesul la mesajele e-mail din conturile conectate, în aplicația Outlook utilizatorul are acces la și la Google Calendar sau contacte (People). Toate într-un singur loc.

Outlook Mail Calendar People in Windows 11
Outlook Mail, Calendar, People in Windows 11

Pe lângă noua interfață “Dark Mode“, design și capabilitate de adaugare a altor furnizori de servicii e-mail, noul Outlook pentru Windows 11 oferă mai multe opțiuni de organizare și administrare a mesajelor de e-mail și a însemnărilor din Calendar, intr-un singur loc.

Related:

Microsoft lucrează și la suportul pentru scriere manuală (inking) în noua aplicație Outlook pentru Windows 11. Această caracteristică vă permite să adăugați note scrise de mână, schițe, adnotări și semnături la e-mailuri cu ajutorul degetelor, unui stilou digital sau a unui mouse.

Utilizatorii cu dispozitive cu suport pentru touch, cum ar fi Surface, vor beneficia cel mai mult de această capacitate de scriere manuală, utilizând cele mai bune stilouri pentru aceste dispozitive. În același timp, cei care au PC-uri fără suport pentru touch vor putea utiliza această funcție cu ajutorul unui mouse sau a unui touchpad.

Pasionat de tehnologie, scriu cu plăcere pe StealthSettings.com începând cu anul 2006. Vei găsi scrise de mine, articole despre sistemele de operare Windows, Linux, macOS, dar și despre platforme web precum WordPress și WooCommerce

How to » Microsoft Office » Microsoft Office Outlook » Outlook pentru Windows 11 cu suport pentru Gmail și Yahoo Mail

Leave a Comment

Best tutorials in your language:
EN - DE - DA - FR - ES - IT - PT - NL - NO - FI - SV - PL - HR - SL - CS - SK - TR - EL - LV - ET - LT - BG - UK - RU - HU - ID - VI - HI - JA - KO - TH - ZH-CN - ZH-TW - IW - AR