Philips Two-in-One, un dual-monitor pentru profesionistii limitati de spatiu

Orice profesionist care lucreaza cu fisiere multimedia prefera sa utilizeze cel putin doua display-uri. Din nefericire, nu exista foarte multe solutii dual-display care sa incapa pe orice birou, multe locuri de munca oferind spatiu insuficient pentru a gazdui doua monitoare. Iata ca Philips a gasit rezolvarea pentru cei care se lovesc de astfel de probleme, lansand modelul Brilliance 19DP6QJNS, care ofera doua monitoare pe un singur stand.

philips-brilliance

Bineinteles, solutia Philips necesita si cateva compromisuri. In primul rand, trebuie sa te asiguri ca doua display-uri de 19 inch cu raport de aspect 5:4 sunt de ajuns. Apoi trebuie luat in considerare faptul ca fiecare dintre acestea ofera rezolutia deloc impresionanta de 1280 x 1024. Cu toate ca impreuna ofera o rezolutie apropiata de cea a unui singur monitor QHD si o diagonala totala de aproximativ 32″, probabil ca diferenta intre modelul Two-in-One si un monitor de dimensiuni mai mari si rezoluţie mai inalta nu este atat de mare.

Singurul lucru cu adevarat atractiv pe care il primesti de la cele doua monitoare Philips fata de unul singur mai mare este separarea celor doua spatii de lucru, care pot ajuta la crearea unui mod de lucru mai ordonat. Faptul ca cele doua ecrane sunt corelate de un singur picior de sustinere determina economisirea spatiului de pe birou, lucru care poate sau nu sa fie o problemă. Din fericire, cele doua panouri sunt de inalta calitate, redand luminozitate de 250 de candele/metru patrat si un raport de contrast de 20.000.000:1.

Alaturi de cele doua monitoare, solutia dual-monitor 19DP6QJNS integreaza si doua porturi USB 2.0 (cate unul pe fiecare monitor), difuzoare stereo si un webcam. Port-urile sunt impartite intre cele doua monitoare. Unul integreaza o mufa VGA si una DisplayPort, in timp ce celalalt ofera HDMI (cu suport MHL) si VGA. Costul de 499 de dolari poate parea cam piperat, dar acesta nu este un monitor pentru oricine. Profesionistii care sunt limitati de spatiu, dar care au nevoie monitoare multiple pentru a-si facilita munca vor aprecia cu siguranta existenta monitoarelor Philips, mai ales ca vin cu un sistem de prindere propriu, cu posibilitate de inclinare de 22,5 grade de la baza si ridicare de 10 cm.

How to » Noteworthy » Philips Two-in-One, un dual-monitor pentru profesionistii limitati de spatiu

Leave a Comment