Yahoo! Messenger 8.1 – Security Update

Dupa ce a anuntat ieri rezolvarea unor probleme legate de Chat Rooms (Chat Rooms Follow Up) , tanti Sarah Bacon (Product Manager / Yahoo! Messenger), a venit si cu un update de securitate pentru versiunea de windows a Y!M 8.1 .

Noua versiune 8.1.0.416 , este recomandata utilizatorilor care si-au instalat Yahoo! Messenger inainte de 21 August 2007 . Update-ul vizeaza o problema de securitate (blocarea atacurilor de tip DoS via webcam) ,venita odata cu acceptarea invitatiilor webcam . Daca userul nu accepta invitatiile de webcam venite din partea unui atacator , pericolul este inexsistent.

Cum puteti sa vedeti ce versiune de Yahoo! Messenger folositi ?


– din Yahoo! Messenger , in bara de optiuni : Help -> About Yahoo! Messenger . Daca versiunea pentru MyYahoo! Module 8.0.0.1 este egala sau mai mare de 8.1.0.416 , update-ul nu este necesar .
Pentru update la noua versiune de Y!M : Help -> Check for Updates . Se va deschide o pagina web prin care sunteti informat asupra versiunii de Y!M , care ruleaza pe pc. Daca update-ul nu este necesar , va aparea urmatorul mesaj :

Congratulations!

You are currently running the latest Yahoo! Messenger version 8.1

Pentru update , se urmaresc pasii indicati pe pagina web, deschisa. Practic , este ca o instalare a Yahoo! Messenger.

Download: Yahoo! Messenger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Total
0
Shares
Previous Article

Maybe This Time

Next Article

Program : Pana in ora 21:00

Total
0
Share