Yahoo! Messenger 8.1 – Security Update

Dupa ce a anuntat ieri rezolvarea unor probleme legate de Chat Rooms () , tanti Sarah Bacon (Product Manager / Yahoo! Messenger), a venit si cu un pentru versiunea de windows a Y!M 8.1 .

Noua versiune 8.1.0.416 , este recomandata utilizatorilor care si-au instalat Yahoo! Messenger inainte de 21 August 2007 . Update-ul vizeaza o problema de securitate (blocarea atacurilor de tip DoS via webcam) ,venita odata cu acceptarea invitatiilor webcam . Daca userul nu accepta invitatiile de webcam venite din partea unui atacator , pericolul este inexsistent.

Cum puteti sa vedeti ce versiune de Yahoo! Messenger folositi ?


– din Yahoo! Messenger , in bara de optiuni : Help -> About Yahoo! Messenger . Daca versiunea pentru MyYahoo! Module 8.0.0.1 este egala sau mai mare de 8.1.0.416 , update-ul nu este necesar .
Pentru update la noua versiune de Y!M : Help -> Check for Updates . Se va deschide o pagina web prin care sunteti informat asupra versiunii de Y!M , care ruleaza pe pc. Daca update-ul nu este necesar , va aparea urmatorul mesaj :

Congratulations!

You are currently running the latest Yahoo! Messenger version 8.1

Pentru update , se urmaresc pasii indicati pe pagina web, deschisa. Practic , este ca o instalare a Yahoo! Messenger.

Download:

Yahoo! Messenger 8.1 – Security Update

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment