Parinti Open Source ?

Fac un copil … dar nu acum . Mai tarziu… peste cativa ani. Bine , nu o sa pot sa-l fac eu . Ea o sa-l faca. Cum sa-i pun numele ? :* , _ , % sau Enter ?

Un cuplu din China a incercat sa-si boteze proaspatul nou-nascut@”, in ciuda unei legi care interzice numele ce folosesc alfabete straine si limbi ale minoritatilor din aceasta tara.

Pentru un vorbitor al dialectului mandarin al limbei chineze, pronuntarea cuvantului “at” in engleza suna ca “ai ta”, care in chineza inseamna “love him” – “(sa) il iubesti”/”iubeste-l”.

Autoritatile chineze nu au spus daca vor permite folosirea sau nu a acestui nume. Daca va putea sa-si pastreze numele, @ va avea probleme mai tarziu cel putin in alegerea unei adrese de email, cei mai multi provideri interzicand folosirea de simboluri speciale in numele de utilizator.

Super tare ! In limba chineza are macar o semnificatie , dar ma gandesc ce parinti “open source” vor fi cei din generatia Y!M / IT si ce idei vor avea la alegerea numelui pentru copil . Copil care va creste si va ajunge la varsta cand trebuie sa-si faca o familie .
Va imaginati putin cum ar suna slujba de cununie religioasa ? =))


Preot : – Se cununa roaba lui D-zeu , ^^ cu robul lui D-zeu , ! . … AMIN! ( parca asa e , nu ? ) :))

*post inspirat dintr-un articol publicat pe blitztech.ro

Parinti Open Source ?

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment