Cum faci update la Microsoft 365 si Office 2021 pe Windows 11

Microsoft 365 si Office 2021 sunt doua dintre cele mai utilizate suite de aplicatii de productivitate pentru utilizatorii de PC-uri. Pentru ca sa beneficiezi de cele mai noi caracteristici si de rezolvarea unor erori si bug-uri ale acestor suite de aplicatii, este important sa stii cum poti sa faci update la Microsoft 365 si Office 2021 pe Windows 11.

Actualizarea regulata a Microsoft Office este importanta pentru o performanta optima a aplicatiilor din suita, precum Word, Excel, PowerPoint si Outlook. Prin actualizari se asigura securitatea si performanta sistemului tau, precum si compatibilitatea cu cele mai noi formate si caracteristici ale aplicatiilor Office.

Importanta actualizarilor la zi pentru Microsoft Office

Iata cateva motive pentru care este important sa ai aplicatiile Microsoft Office actualizate la zi:

Securitatea: Actualizarile Microsoft Office includ adesea remedieri pentru vulnerabilitati de securitate, care pot fi utilizate de hackeri pentru a prelua controlul asupra computerului tau sau pentru a-ti fura datele personale.

Corectarea erorilor si imbunatatiri ale performantei: Actualizarile Microsoft Office includ si corectarea erorilor din versiunile anterioare si aduc in plus imbunatatiri ale performantei pentru o mai buna experienaa a ta in utilizarea aplicatiilor Office.

Compatibilitatea cu noile formate si caracteristici: Actualizarile permit utilizatorilor sa utilizeze noile formate de fisiere si caracteristicile noi adaugate in Microsoft Office. Prin actualizarea la versiunea cea mai recenta, vei putea sa deschizi si sa editezi fisierele create in versiunile anterioare ale Microsoft Office.

Cum faci update la Microsoft 365 si Office 2021 pe Windows 11

In mod normal, suitele de aplicatii Office 2021 si Microsoft 365, ar trebui sa se actualizeze prin Windows Update. Pentru a se face aceste actualizari, in: Settings > Windows Update > Advanced options, trebuie sa fie activata optiunea “Receive updates for other Microsoft products“.

Prin activarea acestei optiuni, se vor face actualizari atat la suita Microsoft Office cat si la alte aplicatii dezvoltate de Microsoft, care se regasesc instalate pe calculatorul tau. “Get Microsoft Office and other updates together with Windows updates“.

Cum faci update la Microsoft 365 si Office 2021 pe Windows 11
Get Microsoft Office and other updates together with Windows updates

Daca aveti instalata suita Microsoft Office 2021 sau o versiune anterioara, actualizarile se pot face si din oricare aplicatie din suita.

Cum actualizezi manual Microsoft 365 si Microsoft Office 2021

Ca sa faci o actualizarea “manuala” a suitei Microsoft Office instalata pe calculatorul tau, urmeaza pasii din tutorialul de mai jos.

1. Deschizi oricare dintre aplicatiile Microsoft Office instalate, apoi mergi la “Account“.

Microsoft Office Account Settings
Microsoft Office Account Settings

Daca ai deja un document deschis, faci click pe butonul “File” ca sa ajungi la pagina cu optiunile de mai sus.

2. In “Account“, mergi la “Microsoft 365 and Office Updates“, click pe “Update Options“, apoi click pe “Update Now“.

Update la Microsoft 365 si Office 2021
Update la Microsoft 365 si Office 2021

Nu mai trebuie doar sa astepti pana actualizarile pentru Microsoft 365 si Microsoft Office vor fi descarcate si instalate.

Downloading Microsoft 365 and Office updates
Downloading Microsoft 365 and Office updates

Te-ar putea interesa si tutorialele:

In mod normal, dupa actualizarile suitei Microsoft Office nu este nevoie sa restartati calculatorul.

You’re up to date!

Pasionat de tehnologie, scriu cu plăcere pe StealthSettings.com începând cu anul 2006. Am o bogată experiență în sistemele de operare: macOS, Windows și Linux, dar și în limbaje de programare și platforme de blogging (WordPress) și pentru magazine online (WooCommerce, Magento, PrestaShop).

How to » Microsoft Office » Cum faci update la Microsoft 365 si Office 2021 pe Windows 11
Leave a Comment