Office 365 devine Microsoft 365 cu Microsoft Team inclus

Zilele acestea clientii cu abonamente Office 365 au avut o surpriza placuta. Microsoft a schimbat numele Office 365 in Microsoft 365, iar aceasta schimbare a venit la pachet si cu servicul Microsoft Teams. Aplicatie / serviciu foarte util in aceasta perioada pentru companiile ai caror angajati lucreaza de acasa, fortati de criza coronavirus.

Pe langa Microsoft Teams, utilizat pe scara larga de companii, noua suita Microsoft 365 aduce imbunatatiri substantiale si in Excel, Word, PowerPoint si in celelalte aplicatii din suita. Este introdus Microsoft Editor pentru Outlook si Word. Acest nou editor va ajuta utilizatorii in editarea rapida a textelor, cu ajutorul inteligentei artificiale (AI). Aplicatia este disponibila atat utilizatorilor cu abonamente personale cat si business.

In aplicatia PowerPoint s-au introdus o serie de noi template-uri de prezentare plus poze de inalta calitate furnizate de Getty Images. Noua actualizare a PowerPoint va permite aplicatiei sa dea feedback pentru prezentarile dvs. si sa corecteze greselile gramaticale din textele prezentarilor.

In ceea ce priveste productivitatea, aplicatiile Excel, Word si PowerPoint au primit sabloane de pe care utilizatorii pot invata cum sa le utilizeze intr-un mod mai eficient in procesul de invatamant de la distanta. O actualizare utila pe fondul problemei globale coronavirus care a dus la inchiderea fizica a multor scoli, care sunt fortate acum sa tina cursurile de la distanta. S-au adaugat sabloane Excel pentru gestionare si raportare financiara personala.

Microsoft si-a orientat aceste servicii si pentru situatia actuala, in care multe companii si institutii de invatamant si-au mutat activitatile in online. Exista chiar si tutoriale pentru parintii care de multe ori sunt depasiti de tehnologie, dar care in aceste momente vor trebui sa stie cum sa-si ajute copii la temele online.

Pachele Microsoft 365 pot fi achizitionate de pe microsoft.com, incepand de la $9.99 / luna (42,99 LEI) sau $99.99 / an (429,99 LEI). Practic, la pachetul anual castigati doua luni gratuite.

How to » Microsoft » Office 365 devine Microsoft 365 cu Microsoft Team inclus

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment